Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.784
- Поени од реакции
- 18.535
Nexus 5 или g2 јaс би чекaл Nexus 6S5, Nexus 5 или G3?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nexus 5 или g2 јaс би чекaл Nexus 6S5, Nexus 5 или G3?
Lg g2 mini daleku najdobar od tieА ако бирам измеѓу 4S и Htc One Mini кој би бил подобар ?
Некако ми фати око G3. Што повеќе би ми понудил новиот Нексус (кој би го чекал уште неколку месеци)? А и вака пак би можел да се префрлам на Нексус понатаму, доколку ептен изненади.Nexus 5 или g2 јaс би чекaл Nexus 6
Дoкoлку зимaш Г3 земи гo тoј сo 3гб рaм, oвoј сo 2гб имa знaчителен лaг вo спoредбa сo Г2 иaкo е пoнoв мoдел, a и бaтеријaтa мислaм пoмaлце држиНекако ми фати око G3. Што повеќе би ми понудил новиот Нексус (кој би го чекал уште неколку месеци)? А и вака пак би можел да се префрлам на Нексус понатаму, доколку ептен изненади.
Некако ми фати око G3. Што повеќе би ми понудил новиот Нексус (кој би го чекал уште неколку месеци)? А и вака пак би можел да се префрлам на Нексус понатаму, доколку ептен изненади.
Za skoro 400 eur imas Mi 4 koj e najvisoka klasa od site sto gi zboriteМ7 веќе е стар сега има М8 , но штом на ново чинат околу 500 евра тогаш кое е класа ???
Во ред е тоа ,туку мислам само за HTC на пример ауди А2 па се до А8 ,значи за HTC One M7 и истото поновата М8 кое е класа спаѓа .Za skoro 400 eur imas Mi 4 koj e najvisoka klasa od site sto gi zboriteeve videte go softverot na nego na www.miui.mk a info poveke za telefonot moze da zirnete na www.hi.com.mk/index.php?route=product/product&product_id=251
Inaku Mi 3 e klasa na M8 i sega vo momentot moze da se kupi za 17.990, a telefonot e drama. Softverot e ultra moderen i brz, a proizvodstvoto e na najvisoko nivo vo Foxconn..
Eve info i za nego tuka: www.hi.com.mk/index.php?route=product/product&product_id=251
Klasite se menuvaat, a so niv i mnogu kupuvaci vo celiot svet.![]()
Зборев конкретно за М7 (твојот телефон), бил некогаш, како што биле Galaxy S3, S4 и остали стари модели. М8 е друга работа и не може во ништо да го споредуваш со М7, нормално. Нов е 450 ЕУР. И да, моментално е флег шип на Htc.М7 веќе е стар сега има М8 , но штом на ново чинат околу 500 евра тогаш кое е класа ???
Da, M8 e eden od trite najdobrite telefoni vo momentov..Во ред е тоа ,туку мислам само за HTC на пример ауди А2 па се до А8 ,значи за HTC One M7 и истото поновата М8 кое е класа спаѓа .
Sent from my iPad 3 using Tapatalk
G3 мислиш?Не е до рамот, до графичката/резолуцијата е.
Ултимативна брзина - респонсивност, 0 засецкување, далеку побрзи апдејти и подобар софтвер, како и доста пониска цена. Исто така и подобра изработка.
S5 - за *урчење, Nexus 6 за брзина, и цена. Бирај што преферираш...
Па тоа сакав да кажам некогаш беше сепак за класи и различни генерации [emoji4]Зборев конкретно за М7 (твојот телефон), бил некогаш, како што биле Galaxy S3, S4 и остали стари модели. М8 е друга работа и не може во ништо да го споредуваш со М7, нормално. Нов е 450 ЕУР. И да, моментално е флег шип на Htc.
G3 мислиш?
S5 отпадна, за LG G3 зборам.
Колку иде G3 сега? Едновреме најевтин беше во Анхоч, скоро 30к. За продолжување договор во ВИП сум и се мислев да го земам па да го продадам...S5 отпадна, за LG G3 зборам.