Tekken

• Креатор на темата Креатор на темата desertfox
  • Време на започнување Време на започнување
Јас играв најмногу со тој ЛИ или како се викаше со долгата коса со нога шо мава,сите финти му ги научив и мислам дека е непобедлив, а и со Брус Ли играв кога ке ги заредев нога рака нога рака и финтата у воздух ко се врти два пати ги кењав сите,ногу е брз нема конкуренција,а еден пријател ногу со Панда играше,ако те затепа прв нема станување само јас со ЛИ го кекав.:kafe: и то.
Еве го мојот ауууууууууууууу машина е
lee_chaolan.jpg

jas igram so onoj kazi go jin ili taka nesto bese so toj praam partal SBEP e toj

Toreador напиша:
I jas isto :pos: ama ne mi e igrana mnoooogu odamna....

ja igrav minatoto celo leto Soulcalibur, bolja e od tekken. Pokolj pravev so Raphael :D

Tocno e toa.I dvete sum gi skrsil od igranje duri i znaev 5-6 kombo serii,dve so Paul dve so Nina,aikido so Paul Nina i Jin plus 2-3 godini igranje.
Ama mora da se priznae soul calibur e mnogu podobra,podinamicna.Izlezena e soulcalibur 3. ZAKON E

ej porano na sony nenormalno ja igrav ama da me utepas ne se sekavam ni koj del a kamo li pa likovi...:) aj ako moze malce podetalno okolu ovaa petkava PLS!!! :)

лол пак праите теми без везе али ајде...абе не сум ја играл Teken 5,али на sony Teken 3 растурав :)

^SaW^ напиша:
лол пак праите теми без везе али ајде...абе не сум ја играл Teken 5,али на sony Teken 3 растурав :)
\

zasto mislis deka e bezveze??? ja bas ja sakav igrava :)

Eddie оној капоера црнецот...
Никој не можеше да ме тепа со него :)

Ajde be MAc)) kaj Solo ke ideme da viis koj nemoze da te pobedi :):):):) inace mene site mi se omileni.......najveke go nervirav bratmi koa igrav so onoj karatiston so mava ko budala so toa nogata negova( ne mi teknue kako se vikase mamata)

lele od koga ja neam igrano igrata ohooooooooo. ama mi tekna kako se vikase toj karatistot so mava so noga celo vreme------> HWORANG

еј еј па ме нервирал со каратистот

мене омилен ми е JIN Ѕвер си беше

Шо е бе сакате ферка а???
Ај ќе се договориме за кај Соло деноиве после Дота...мада мислам дека он ја нема Текен

jas ja igram igrata uste od tekken2 navlezen sum vo prikaznata mnogu a naj omileni mi se mishima familijata i raven so brian fury

mene nikoj ne moze da me tepa koga igram so ANNA WILIAMS. uf koga ke pocne da samara

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom