Tekken

• Креатор на темата Креатор на темата desertfox
  • Време на започнување Време на започнување
Tekken 4 сеуште е најдобра според мене. Новава Tekken ја играв, и премногу е бавна, карактерите се движат ко полжави, ударите се ко баби да ги маваат, Tekken 4 беше многу побрза и подинамична. Ме разочара новава.

Баш Текен 4 се смета за најлошата текен евер ... 5тката беше најусовршена , а 6кава не е толку лоша и нема везе тоа што викаш дека споро се движат ... На 6ката само Азазел е тоа што го усерува гејмплејот.

Со Џин праев партали :е.нее: сите финти му ги научив .после со онај ..со косата крената што му е ..со нозе што мава ..како се викаше ..брзата му ја викавме главната ..и со Стиви ..човекот е звер ..K.O праев :)

Со Џин праев партали :е.нее: сите финти му ги научив .после со онај ..со косата крената што му е ..со нозе што мава ..како се викаше ..брзата му ја викавме главната ..и со Стиви ..човекот е звер ..K.O праев :)
Претпоставувам на Paul мислиш (сеа многу се со крената коса:pos2:) , мене па Џин не ми беше мн меракот поише Казуја више ако гејмаме со некој од Мишима Фамилијата :vozbud:

Од сите Tekken's, ја имам играно само Tekken 3. Памтам партали праев со, Еди Кордо, мислам дека се викаше. Нешо брејк денс ми се чини играше:)
Исто и тој со мечот, не ми текнува како се викаше, нешто на М беше..Знам имаше една финта, ќе седне, и ќе се телепортира од другата страна, или така нешо..

Од сите Tekken's, ја имам играно само Tekken 3. Памтам партали праев со, Еди Кордо, мислам дека се викаше. Нешо брејк денс ми се чини играше:)
Исто и тој со мечот, не ми текнува како се викаше, нешто на М беше..Знам имаше една финта, ќе седне, и ќе се телепортира од другата страна, или така нешо..

Yoshimitsu :helou:

Претпоставувам на Paul мислиш (сеа многу се со крената коса:pos2:) , мене па Џин не ми беше мн меракот поише Казуја више ако гејмаме со некој од Мишима Фамилијата :vozbud:

на H му почнуваше името ..Howk ...и да го гаѓам ..слабо ..не ми текнува ..знам ѕвер е ..од кореја е мислам ..Hopkido(ако така се пишува) борец

на H му почнуваше името ..Howk ...и да го гаѓам ..слабо ..не ми текнува ..знам ѕвер е ..од кореја е мислам ..Hopkido(ако така се пишува) борец

Heihachi?

heihachi.jpg

Го вратија овај еди во 6-кава, мисалм дека во петката го немаше беше заменат со некоја женска

Ја средив 3ката со емулатор, иде одлично, се пукавме со другари - и по 10 години е ѕверска играва...

Додека пак мака мучам со емулаторот за PS2, ја пуштам играта, средено е се и иам добар фрејмрејт, али играта како да иде со 50% брзина.

www.honmaru.pl
Ајде сите на линков,спуштајте среден емулатор со модифицирана Теккен 3 и Калиера клиент.Да преведам,конечно сите Теккен 3 дај хард фанови ке можат да се лупаат онлајн,браво за момците што го средиле ова.

samo tekken 3 ja imam igrano na play station i samo so EDI ( raperot go vikavme )

Хаха, ние го викавме „финтаџијата“

--- надополнето ---

А иначе Азазел е ептен досаден, инаку има нови команди кои ги има само ако имаш ставено некој посебен ајтем од кустомизација, како на пример Казуја може да пука ласер како овој од двојката, Девил...

А да ми прати некој линк на ПП за да ја симнам играта...било која или ако може и повеќе 3,4,5,6??

3-ката е за ПС1 а се игра и со емулатор на ПЦ а Таг Турнамент, 4-ката и 5-ката се за ПС2 и тие се играат со емулатор PCSX2 но ти треба јак компјутер ЅВЕР за да можеш пристојно да играш а 6-ката е само за ПС3 и Х-бох.

Ова PCSX2 ме изеде, гејмплејот е... желка! Ама точно е дека треба ЅВЕР комп. незнам, некои може нашле начин за да го конфигурираат на фул-спид?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom