Tekken

• Креатор на темата Креатор на темата desertfox
  • Време на започнување Време на започнување
Da be, ste naucile po edna finta pa fraeri se praite.:))))
Inace ja igram so Lei, mislam deka toj ima najmnogu potezi...
A, Crazy POYOL, ako si tolku navlezen vo prikaznata, mislam deka ke bide interesno da ja raskazes. :)

ja teken 3 na sony ja igrav i go ljubev toj valjda HWORANG se vikase...i imase edni dobri farmerki tipot,koga ne wese u kimono :) :)

Hwoarang да да да тој беше чоекот...тој ми е омилен

a neli imase edna indijanka??? aj popravete me ako tropam pls

da we imase,so kiki wese mislam :)

doti4nata напиша:
da we imase,so kiki wese mislam :)
e da! taa e..barem taka mislam...ja so taa igrav i eden doktor ili naucnik, pojma neam eden nenormalen neso so struja imase u raka :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: i to..

ne we toj shupakot doktor sto pagjase na zemja...mi idese na nervi,hwornag najbolje wese,baska i ubav hihih i jin valjda se vikase toj drugiot :)

Indijankata se vika Julija, edniot `doktor` toj so strujata e Heihachi a drugiot, pijanicata e Dr. Be

да да и паул беше добар ама ми беше омилен JIN

KohlBass напиша:
Da be, ste naucile po edna finta pa fraeri se praite.:))))
Inace ja igram so Lei, mislam deka toj ima najmnogu potezi...
A, Crazy POYOL, ako si tolku navlezen vo prikaznata, mislam deka ke bide interesno da ja raskazes. :)
ejjj ako pocnam ...........
aj ke se obidam malce 5 del da go objasnam
raven e praten od ne mi teknuva od koj,da doznae koj stojt pozadi turnirot iron fist tournament aka tekken5 vo slucajot
i prava negova zadace e da go ubije heihachi,
jin veke znaeme e pobednik na tekken4 ama imat infekcija znaeme kakva a ..........
brat ako navistina si zainteresiran kazi da ne se macam ok drug pat ke prodolzam podetalno

Crazy P0Y0L напиша:
ejjj ako pocnam ...........
aj ke se obidam malce 5 del da go objasnam
raven e praten od ne mi teknuva od koj,da doznae koj stojt pozadi turnirot iron fist tournament aka tekken5 vo slucajot
i prava negova zadace e da go ubije heihachi,
jin veke znaeme e pobednik na tekken4 ama imat infekcija znaeme kakva a ..........
brat ako navistina si zainteresiran kazi da ne se macam ok drug pat ke prodolzam podetalno

Navistina sum zainteresiran, i sakam da znam, kako sto kazav, Tekken mi e najdobra igra EVER! ama nikogas ne sum ja prostudiral prikaznata (dodusa ednas pocnav so pricata za Tekken 3, ama ne stignav do nikade :D ) i zatoa uste ednas ke te zamolam, da ja pises malku poopsirno.

pozdrav :D

vaka sea za tekken1 da ne "soltiram brejn":) oti ne sum ja igral ke pocnam od dvojkata najinteresnite "delovi" ili "momenti" se ovie:
king koj sea go gledame e bratot i na vistinskiot king koj e ubien od murdok ako ne se lazam vo dvojkata,to indinskoto cupe ne znam kao se vikase posto najvise ja mrazam prisutna e samo ot 3 del i nagore prvite 2 dela na nejzino mesto so site isti finti(movements) bese nejzinata majka,
hwoarang e tuka (vo tekkenot:)) zamo zaradi odmazda na jin ne znam zosto,kazuja pak kako pobednik od prviot del(pobednicite gi znaeme samo vo ponovite verzii t.e. pobednikot od teken1 go doznavame vo2 itn.)
a go ubil negoviot tatko heihaci ke razbere deka on e ziv i taka ke go proglasi iron fist tournament2,lee chaolan e posvoen sin na heihaci toj ke bide praten od negova strana vo sad a tamu pak ke trenira so law i paul
toj ke se pojavi vo tekken4 kako violet za da ne go prepoznae haihaci koj go bara i da go ubie no ke bide pobeden od kazuja i negovoto prisustvo vo tekken5 e samo za revenge na kazuja.
marshall Law,e tatkoto na forest law toj vo 2 ke ucestvuva za da sobere pari i da go vrati zagubeniot restorant:) so go drzat so sin mu,
apak vo 5 ke ucestvuva zaradi sin mu forest koj imal sobrakajna nesreka so motorot na paul:)
Paul vo 3 ke gi tepa site karakteri i ogre i taka go ostava turnirot zadovolen deka pobedil no toj ne znae deka ogre morfiral i stanal true ogre i deka nego na brutalen nacin go ubil jin i deka toj e proglasen za pobednik vo 3.
i sea moram da begam :) ke pisam drug pat za drugite :)

zanimlivo, zanimlivo :) dosta od ova ne sum znael, ama odredeni raboti mi se poznati po `filmcinjata` sto gi dava koga ke ja zavrsis igrata so nekoj lik

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom