Technical Death Metal

• Креатор на темата Креатор на темата Loomis_God
  • Време на започнување Време на започнување
Za zal ne:(.Jas go najdov kaj Viktor na profile i kaj Demency stranata na fb ako go ima ke go postavam:)

Се снајдов, ги симнав со на брат ми акаунтот. :)
Ќе ги ставам на Youtube покасно, ако не ме мрзи. :)

Секти :P
Се шалам :) Не слушам ваква музика зошто ми е страшна! :nesum:

Секти :P
Се шалам :) Не слушам ваква музика зошто ми е страшна! :nesum:

Ќе видиш сеа ко ќе ти ја испиеме крвта деновиве. :pos:

Btw, еве ги ги upload-ирав видеата шо ги имаше постирано Loomis погоре за ние шо ја немаме таа привилегија да користиме фејсбук :)

Ќе видиш сеа ко ќе ти ја испиеме крвта деновиве. :pos:
Nosi samo igla i crevce:)Bravo Night elf za pesnite Obscura se carevi cel Cosmogenesis e remek delo:)Pesnite na Demency me ostavija bez zbor Sase i Viktor se najdobroto makedonsko gitarsko duo spored mene.Partali muzika mislam deka koj ke preslusa nema da ostani ramnodusen:).Kako sto razbrav ima celo Dvd od Demency na Impact Festival a i znam na Tv imase delovi od nastapi jas taman ukluciv togas bea Demency:)

Ја не слушам кизнај колку ... ама бендови како Opscura не смеат да се пропуштат.

Еве нешто и од мене ..
Поздрав:helou:

Ja мислам дека Мешјуга се повеќе прог однего техникалија,али да,имаат големи тенденции за техничари =) У секој случај растураат!

И ја еба мамата на папучана, освен ако не е процесор. :toe: не само овој стил на метал него и останатите.. нешто ми сумља дека некои од бендовите, користат процесор на дуплата папуча.. баш слушав повеќе бендови LIVE, има некои забегани бубњари ко што е на Пантера, кои стварно ја растураат папучава, али приметив и многу процесорски кршови.. нема везе да се вратам на темава, све на све, тешка музика за свирење,симпатична за слушање, нарочито за оние кои нешто од нешто ја разбираат од музиката, имаат претстава што се работи, не е препорачлива за оние рап и техно фрикови.. само што пеачов не го разбирам нишЧо :helou::smir:

Quo Vadis .. најбољи според мене
icon_smile.gif
Carevi se Kanagjanite:):)Eve nesto i od Decrepith Birth edni I nesto najnovo na koe simnuvam kapa

Гледам темава избега на трета страна, па да постирам нешто. :)

Deivos - Wretched Idolatry, од најновиот албум (2010 - Gospel Of Maggots)

Atheretic - Nature Laughs Last (2006 - Apocalyptic Nature Fury)
Во бендов свири Dominic "Forest", басистот од Augury и Quo Vadis. :)

И за крај нешто од Италија. Illogicist - Rooms Of Emptiness (2006 - The Insight Eye)

Кога спонавте италија........слушнете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom