Technical Death Metal

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Секти :P
Се шалам :) Не слушам ваква музика зошто ми е страшна! :nesum:

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Секти :P
Се шалам :) Не слушам ваква музика зошто ми е страшна! :nesum:
Ќе видиш сеа ко ќе ти ја испиеме крвта деновиве. :pos:

Btw, еве ги ги upload-ирав видеата шо ги имаше постирано Loomis погоре за ние шо ја немаме таа привилегија да користиме фејсбук :)

Член од
26 ноември 2009
Мислења
171
Поени од реакции
8
Ќе видиш сеа ко ќе ти ја испиеме крвта деновиве. :pos:
Nosi samo igla i crevce:)Bravo Night elf za pesnite Obscura se carevi cel Cosmogenesis e remek delo:)Pesnite na Demency me ostavija bez zbor Sase i Viktor se najdobroto makedonsko gitarsko duo spored mene.Partali muzika mislam deka koj ke preslusa nema da ostani ramnodusen:).Kako sto razbrav ima celo Dvd od Demency na Impact Festival a i znam na Tv imase delovi od nastapi jas taman ukluciv togas bea Demency:)

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Ја не слушам кизнај колку ... ама бендови како Opscura не смеат да се пропуштат.

Еве нешто и од мене ..
Поздрав:helou:

Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Ja мислам дека Мешјуга се повеќе прог однего техникалија,али да,имаат големи тенденции за техничари =) У секој случај растураат!

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
И ја еба мамата на папучана, освен ако не е процесор. :toe: не само овој стил на метал него и останатите.. нешто ми сумља дека некои од бендовите, користат процесор на дуплата папуча.. баш слушав повеќе бендови LIVE, има некои забегани бубњари ко што е на Пантера, кои стварно ја растураат папучава, али приметив и многу процесорски кршови.. нема везе да се вратам на темава, све на све, тешка музика за свирење,симпатична за слушање, нарочито за оние кои нешто од нешто ја разбираат од музиката, имаат претстава што се работи, не е препорачлива за оние рап и техно фрикови.. само што пеачов не го разбирам нишЧо :helou::smir:

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Quo Vadis .. најбољи според мене :)

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Гледам темава избега на трета страна, па да постирам нешто. :)

Deivos - Wretched Idolatry, од најновиот албум (2010 - Gospel Of Maggots)

Atheretic - Nature Laughs Last (2006 - Apocalyptic Nature Fury)
Во бендов свири Dominic "Forest", басистот од Augury и Quo Vadis. :)

И за крај нешто од Италија. Illogicist - Rooms Of Emptiness (2006 - The Insight Eye)

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Кога спонавте италија........слушнете

Kajgana Shop

На врв Bottom