shadow_rr
Resistance is Futile
Za zal ne.Jas go najdov kaj Viktor na profile i kaj Demency stranata na fb ako go ima ke go postavam
![]()
Се снајдов, ги симнав со на брат ми акаунтот.

Ќе ги ставам на Youtube покасно, ако не ме мрзи.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za zal ne.Jas go najdov kaj Viktor na profile i kaj Demency stranata na fb ako go ima ke go postavam
![]()

Секти
Се шаламНе слушам ваква музика зошто ми е страшна! :nesum:

Nosi samo igla i crevceЌе видиш сеа ко ќе ти ја испиеме крвта деновиве.![]()
Bravo Night elf za pesnite Obscura se carevi cel Cosmogenesis e remek delo
Pesnite na Demency me ostavija bez zbor Sase i Viktor se najdobroto makedonsko gitarsko duo spored mene.Partali muzika mislam deka koj ke preslusa nema da ostani ramnodusen
.Kako sto razbrav ima celo Dvd od Demency na Impact Festival a i znam na Tv imase delovi od nastapi jas taman ukluciv togas bea Demency
не само овој стил на метал него и останатите.. нешто ми сумља дека некои од бендовите, користат процесор на дуплата папуча.. баш слушав повеќе бендови LIVE, има некои забегани бубњари ко што е на Пантера, кои стварно ја растураат папучава, али приметив и многу процесорски кршови.. нема везе да се вратам на темава, све на све, тешка музика за свирење,симпатична за слушање, нарочито за оние кои нешто од нешто ја разбираат од музиката, имаат претстава што се работи, не е препорачлива за оние рап и техно фрикови.. само што пеачов не го разбирам нишЧо :helou::smir:
Carevi se KanagjaniteQuo Vadis .. најбољи според мене![]()

Eve nesto i od Decrepith Birth edni I nesto najnovo na koe simnuvam kapa