Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видов дека е бесплатна играта па сакам да ја играм . Е сега бидејки имам слаб интернет не можам да чекам 10 гб да ми симнува 2 дена дали можи некако друг да ми ја симни играта да си ја префрлам во пц и да ја играм преку стим или мора да ја симнувам?
Видов дека е бесплатна играта па сакам да ја играм . Е сега бидејки имам слаб интернет не можам да чекам 10 гб да ми симнува 2 дена дали можи некако друг да ми ја симни играта да си ја префрлам во пц и да ја играм преку стим или мора да ја симнувам?
Може играта да се префрли во друг диск,сега ми е во C сакам да ја префрлам во D или барем да направам следните игри што ќе ги спуштам преку стим да ми одат во D?
Може играта да се префрли во друг диск,сега ми е во C сакам да ја префрлам во D или барем да направам следните игри што ќе ги спуштам преку стим да ми одат во D?
Иди играј Call Of Booty: Modern Whorefare...Не вреди, за скоро 10 гига не вреди. Ја симнав, поиграв и ја избришав. Глупости на квадрат, најлош гејмплеј од се што сум изиграл, како муви без глави се играчите.![]()
one noob less.Не вреди, за скоро 10 гига не вреди. Ја симнав, поиграв и ја избришав. Глупости на квадрат, најлош гејмплеј од се што сум изиграл, како муви без глави се играчите.![]()
Иди играј Call Of Booty: Modern Whorefare...![]()
Друже, никој не те фаќа за шија терајќи те да ја играш... Ако не ти се свиѓа, не ја играј и не ја уништувај темата![]()