Team Fortress 2

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Шознам ја играм веке 10 саати и не сум баш преимпресиониран мислам за 10ГБ игра очекував нешто подобро у графички смисол.

Играта е од 2007 година, не знам што си очекувал. Плус таков е графичкиот стил, мислам дека е сосема добра за таков стил. А големината е 10ГБ бидејќи ги содржи сите апдејти и пачови излезени во овие речиси 4 години откако е излезена.
--- надополнето: Jun 29, 2011 6:23 AM ---
Видов дека е бесплатна играта па сакам да ја играм . Е сега бидејки имам слаб интернет не можам да чекам 10 гб да ми симнува 2 дена дали можи некако друг да ми ја симни играта да си ја префрлам во пц и да ја играм преку стим или мора да ја симнувам?

Нека ја симне некој преку Steam, после нека направи backup. При бекапот може да се бира на колку дела да биде и колку да биде голем секој дел, со цел да се овозможи складирање на медиум кој ти е достапен и со кој ќе можеш во случајов да ја префрлиш играта на друг компјутер. Ти само инсталирај Steam, земи ја од кај тој што ќе ти ја симне на DVDа или CDa (или преносен хард диск ако имаш најубаво ќе биде) и после кај тебе само направи Restore previous backup и ќе ти се инсталира играта.

Видов дека е бесплатна играта па сакам да ја играм . Е сега бидејки имам слаб интернет не можам да чекам 10 гб да ми симнува 2 дена дали можи некако друг да ми ја симни играта да си ја префрлам во пц и да ја играм преку стим или мора да ја симнувам?

Или уште полесно, имаш опција за Backup од Steam (десен клик на играта, Backup Game Files) и Steam автоматски ќе направи нешто како Setup од спуштената игра. После тоа можеш да го префрлиш и да го инсталираш на твојот компјутер, и ќе ја имаш играта :)

Може играта да се префрли во друг диск,сега ми е во C сакам да ја префрлам во D или барем да направам следните игри што ќе ги спуштам преку стим да ми одат во D?

Може играта да се префрли во друг диск,сега ми е во C сакам да ја префрлам во D или барем да направам следните игри што ќе ги спуштам преку стим да ми одат во D?

Инсталирај Steam на D. Сите игри кога ги симнуваш одат во steamapps подфолдерот од фолдерот Steam.

Цел steamapps фолдер префрли го на D (чувај го на безбедно место :D) и преинсталирај Steam на D. После само cut на steamapps во инсталациониот фолдер од Steam и тоа е тоа. После само ќе треба сите игри шо ги имаш да почнеш пак да ги симнуваш за да ги ставиш пак во библиотеката од Steam, ќе ги пронајде фајловите сам :)

Исто така можеш и да ја ставиш во друга партиција различна од онаа каде што е стимот, со функцијата junction, малце е комплицирано али работи.

Не вреди, за скоро 10 гига не вреди. Ја симнав, поиграв и ја избришав. Глупости на квадрат, најлош гејмплеј од се што сум изиграл, како муви без глави се играчите. (n)

Супер е играта за тепање време, ја инсталирав и ја игравме вчера со psyalex(член од форумот), ако сака некој да игра со нас, нека ми пише на профил јузернејмот од стим :)

п.с. pro Spy here :D:D:D

Не вреди, за скоро 10 гига не вреди. Ја симнав, поиграв и ја избришав. Глупости на квадрат, најлош гејмплеј од се што сум изиграл, како муви без глави се играчите. (n)
Иди играј Call Of Booty: Modern Whorefare... (n)

one noob less.

Друже, никој не те фаќа за шија терајќи те да ја играш... Ако не ти се свиѓа, не ја играј и не ја уништувај темата ;)

Друже, никој не те фаќа за шија терајќи те да ја играш... Ако не ти се свиѓа, не ја играј и не ја уништувај темата ;)

Така де, ве брцнав во око, ко татко ви да ја праел глупана игра. Пишав дека не вреди и шо сеа? Вие многу ја играте, киснете по цели денови на неа, игра не е за тепање време туку за играње за забава, а ко шо глеам не ни има забава во играта, 9 и пол гига тежи, а на што личи гејлмплејот? Радо би си купил пинбол дома би си штракал по цел ден него тоа срање да го играм. Очи вадете што сакате прајте, играта за мене е ужас, вие земете ако сакате купете ја пофалете се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom