Team Fortress 2

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Се работи на нов апдејт за инженерот. Засега има само едно видео.

...хехе...

Сеуште не се знае дали видеото е направено од valve али ке видиме, баш ме интересира што алатки ке добие engi

TF2 ја пуштија и на Mac. И пуштија и апдејт, го редизајнираа менито и сега има многу попап пораки со помош, таман ко за мек нубови. Ставија и ботови, тоа е уба работа.

И нов трејлер
:pos:

После напорни 14 саати ја симнав играва ама никако да почнам да ја играм.Како и секој нормален играч одам на start playing и си избрав мод на играње и чекам по 10-ина минути ништо не се случува и затоа отидов на browse server и стискам refresh меѓутоа ништо.Ниту еден сервер не ми се појави (барав на интернет).

После напорни 14 саати ја симнав играва ама никако да почнам да ја играм.Како и секој нормален играч одам на start playing и си избрав мод на играње и чекам по 10-ина минути ништо не се случува и затоа отидов на browse server и стискам refresh меѓутоа ништо.Ниту еден сервер не ми се појави (барав на интернет).

Исто и кај мене. Пробав и со менување на MasterServers.vdf фајлот но пак ништо. Исто така анинсталирав антивирус, фајрвол итн и пак ништо. Го има некој овој проблем? Ако може тие што може да играат да го копираат нивниот MasterServers.vdf и да го стават некаде за доунлоад па да пробаме така? Би бил крајно благодарен!

http://www.game-monitor.com/search.php?game=tf2&public=&pg=10
Овде барај сервери нешто им е заебана играта има и други со ист проблем.Овде селејкитрај си сервер и играј на него.
--- надополнето: Jun 27, 2011 9:46 AM ---
Close Steam and delete ClientRegistry.blob file inside Steam folder. Then restart Steam and it'll update.
Ова го прочитав на стим.

а замисли има веќе и македонски TF2 сервер
dd.gif

89.205.123.68:27055

Серверот е хостиран од Телекабел!!!

Има и официјална steam група .

http://steamcommunity.com/groups/mkdtf2

За сите кој сакаат да ја играат може да ја симнете од стеам и е бесплатна.

https://steamcommunity.com/

Направете акаунт , симнете и инсталирајте го стим програмот ... и идете на следниов линк .

http://store.steampowered.com/app/440

Кликнувате на install game, и играта автоматски почнува да ви се симнува.

Предноста да ја играте преку стим а не преку некој пиратски рип е што со излегување на апдејт за играта истиот автоматски се симнува и инсталира. Исто така играњето игри преку стим ви ги зголемува шансите ете вака да начекате бесплатна игра или па да добиете голем попуст на некоја од игрите кој ги има на стим , а верувајте некогаш се начекуваат по багателна цена од 5 евра .

Ептен јака, првпат сега ја фатив пред 2-3дена и немам станато од играва. :D Enginner RULES! (y)

ps. На серверов од телекабел е безврска. Мислам убав си е серворот, без лаг, се тоа, ама играчите шо играат појма немаат. Зеле 7 снајпери како син тим и никој не ја туркат бомбата, гледаат само убиства да прават. o_O

Ептен јака, првпат сега ја фатив пред 2-3дена и немам станато од играва. :D Enginner RULES! (y)

ps. На серверов од телекабел е безврска. Мислам убав си е серворот, без лаг, се тоа, ама играчите шо играат појма немаат. Зеле 7 снајпери како син тим и никој не ја туркат бомбата, гледаат само убиства да прават. o_O
Тотално си во право, прееска пола саат не можевме да ја бутнеме количката, тимот воопшто не ни се трудеше, земале 4 снајпери и пукаат во празно...Очекувај вака да биде месец-два. Премногу нови играчи што појма немаат што прават :)

Toa ќе биде лошо сеа, тие нови играчи за кои има туторијал а не сакаат ни да го видат >_>

Видов дека е бесплатна играта па сакам да ја играм . Е сега бидејки имам слаб интернет не можам да чекам 10 гб да ми симнува 2 дена дали можи некако друг да ми ја симни играта да си ја префрлам во пц и да ја играм преку стим или мора да ја симнувам?

Видов дека е бесплатна играта па сакам да ја играм . Е сега бидејки имам слаб интернет не можам да чекам 10 гб да ми симнува 2 дена дали можи некако друг да ми ја симни играта да си ја префрлам во пц и да ја играм преку стим или мора да ја симнувам?
Можеш да ја симнеш од друго место, после треба само да ги ископираш .gcf фајловите од steamapps фолдерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom