Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видов дека е бесплатна играта па сакам да ја играм . Е сега бидејки имам слаб интернет не можам да чекам 10 гб да ми симнува 2 дена дали можи некако друг да ми ја симни играта да си ја префрлам во пц и да ја играм преку стим или мора да ја симнувам?
Видов дека е бесплатна играта па сакам да ја играм . Е сега бидејки имам слаб интернет не можам да чекам 10 гб да ми симнува 2 дена дали можи некако друг да ми ја симни играта да си ја префрлам во пц и да ја играм преку стим или мора да ја симнувам?

Може играта да се префрли во друг диск,сега ми е во C сакам да ја префрлам во D или барем да направам следните игри што ќе ги спуштам преку стим да ми одат во D?
Може играта да се префрли во друг диск,сега ми е во C сакам да ја префрлам во D или барем да направам следните игри што ќе ги спуштам преку стим да ми одат во D?
) и преинсталирај Steam на D. После само cut на steamapps во инсталациониот фолдер од Steam и тоа е тоа. После само ќе треба сите игри шо ги имаш да почнеш пак да ги симнуваш за да ги ставиш пак во библиотеката од Steam, ќе ги пронајде фајловите сам 

Иди играј Call Of Booty: Modern Whorefare...Не вреди, за скоро 10 гига не вреди. Ја симнав, поиграв и ја избришав. Глупости на квадрат, најлош гејмплеј од се што сум изиграл, како муви без глави се играчите.![]()
one noob less.Не вреди, за скоро 10 гига не вреди. Ја симнав, поиграв и ја избришав. Глупости на квадрат, најлош гејмплеј од се што сум изиграл, како муви без глави се играчите.![]()
Иди играј Call Of Booty: Modern Whorefare...![]()

Друже, никој не те фаќа за шија терајќи те да ја играш... Ако не ти се свиѓа, не ја играј и не ја уништувај темата![]()