Te сакам?

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
te sakam

barbie напиша:
zborot te sakam ne e bas lesen zbor za kazuvanje toj zbor se kazuva samo ako navistina go sakas toj sto go sakas!nikogas nemoj pred vreme da mu kazes na tvoeto momce/devojkadeka go/ja sakas-taka ke go/ja izgubispred toa sto si go/ja osvoila!ako sakas nekogo sakaj go tajno zaso ako mu kazes ili doznae deka e sakan/a toj ili taa moze da stane surova!zborot "TE SAKAM"e mnogu ubav zbor no samo ako go cuvstvuvas moes da kazes te sakam!smizlicke te sakam najvise na svet!od barbie!
fala bogu ti tekna da pises na temava :) aaaaaaaaalelulja I LOVE U too gleas sea polesno se kazuva deka sakas nekogo :D

Член од
9 мај 2005
Мислења
71
Поени од реакции
0
nikogas ne mozam da mu recam na nekoj deka go sakam ako stvarno go sakam,a bi sakala ama mislam deka ke go izgubam pa taka da ostanuvam na ona samo da mu dokazam...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Затоа луѓе ќе си го најдете тој што ќе ви каже дека ве сака затоа што го мисли тоа, па да може и вие да му го кажете без да се плашите дека ќе го изгубите. Лесно нели? :? :lol:
Јас тешко кажувам било какви чувства ... секогаш ми зависело од тоа партнерот колку може да извлече од мене ... :wink:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
-те посакувам- подобро ми звучи, плус се разбира што сакаш да кажеш 8)

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Pa bidejki niedna od poslednite 5 devojki so koi sum bil ne bese makedonka ne sum imal dolgo vreme potreba da kazam "te sakam" :) Znaci koristev varijanti kako "I love you" i "Ich liebe dich" a sega sum so edna srbinka pa koristam "Ljubim te" i ne mi e tesko da go kazam toa . . .

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
divine напиша:
Затоа луѓе ќе си го најдете тој што ќе ви каже дека ве сака затоа што го мисли тоа, па да може и вие да му го кажете без да се плашите дека ќе го изгубите. Лесно нели? :? :lol:
Убаво кажано, но и покрај тоа не можам да се опуштам и да си кажам и јас :place:Проблемот е во мене изгледа или сепак се плашам од злоупотребување ако се отворам :roll:
Еден од двајцата партнери некогаш ќе каже, ама кој ќе е тоа зависи јас мислам од претходните искуства.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Многу тешок човек сум да си ги искажувам чувствата.Но мојот партнер знае дека го сакам и нема потреба да го напоменувам толку често :D Ако некој вистински сакаш тој збор е многу тешок,а ако ти е само до забава тогаш секој втор збор ти е :те сакам:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ме сака!

Колку убаво ова звучи кога ќе си го речеш сам на себе. :oops:

Член од
9 мај 2005
Мислења
71
Поени од реакции
0
StormAngel напиша:
Ме сака!

Колку убаво ова звучи кога ќе си го речеш сам на себе. :oops:

ne da e ubavo epten ubavo bas sega pred edna nedela mi se sluci da si recam bas Me saka!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
Зошто девојка ми не ми верува кога ке и кажам „Те сакам“??? Да не е проблемот во мене бидејки немам многу убедителни спосбности??? Секогаш сум искрен, а можеби и таа не ми верува??? Леле ме мавнаа прашалници рано сабајлечки.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Batistuta напиша:
Pa bidejki niedna od poslednite 5 devojki so koi sum bil ne bese makedonka ne sum imal dolgo vreme potreba da kazam "te sakam" :) Znaci koristev varijanti kako "I love you" i "Ich liebe dich" a sega sum so edna srbinka pa koristam "Ljubim te" i ne mi e tesko da go kazam toa . . .
Moram da priznam deka Ljubim te , Zelim te i Volim te mnogu po zustro zvuci od Te sakam ili pa le le na resenski T Ljuba , e*abte recnik e*bate :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Tonchie напиша:
Зошто девојка ми не ми верува кога ке и кажам „Те сакам“??? Да не е проблемот во мене бидејки немам многу убедителни спосбности??? Секогаш сум искрен, а можеби и таа не ми верува??? Леле ме мавнаа прашалници рано сабајлечки.
Може не ти се совпаѓа реченицата со делата? :lol:
Сторм го погоди правиот муабет ... сум го помислила повеќе пати ама одма после тоа ме мава некој сомнеж ... таква сум по природа ... ех да можев да се сменам :( :lol:

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
тешко да кажам такво нешто(незнам зошто),,,и мислам дка ова дефинитивно не е моја тема :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom