Teтово

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.658
Поени од реакции
8.089
Kипер ќе отварале кај што беше Тинекс. Има горе на стоковната залепено името лого Кипер.

Аман од овие Кипер цел град го напунија со маркети, на секое ќушенце Кипер маркет. :facepalm:
Буквално најглупостите од производ таму се продаваа, ретко се наоѓа нешто доста квалитетно у Кипер. А повеќе пута сум бил и албанциве се пунат со кесе кондиторски производи, смоки, грици, сокоој некој глупости.

И не смее ли друг некој да отвори маркет у Тетовово? Само Кипер ли е маркет?

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.315
Kипер ќе отварале кај што беше Тинекс. Има горе на стоковната залепено името лого Кипер.

Аман од овие Кипер цел град го напунија со маркети, на секое ќушенце Кипер маркет. :facepalm:
Буквално најглупостите од производ таму се продаваа, ретко се наоѓа нешто доста квалитетно у Кипер. А повеќе пута сум бил и албанциве се пунат со кесе кондиторски производи, смоки, грици, сокоој некој глупости.

И не смее ли друг некој да отвори маркет у Тетовово? Само Кипер ли е маркет?
И кај Нептун ќе биде кипер..

Член од
7 јануари 2015
Мислења
955
Поени од реакции
629
Па кој е крив за ова. Што не отвараат жито стокомак и кам на повеќе локации. Што не отвара рамстор помали продавници. Рамстор у палмамол го скратија за десеттина метри. Што не носат месо како у другите градови. Неколку пати ни пиво не сум можел у двата рамстора да најдем. А за тинекс ич не ме заболе, ионака по два-тројца имаше у него, рафтовите полупразни. Само веро вреди, ама скупо, епа скупо

Sent from my phone using Tapatalk

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.658
Поени од реакции
8.089
Па кој е крив за ова. Што не отвараат жито стокомак и кам на повеќе локации. Што не отвара рамстор помали продавници. Рамстор у палмамол го скратија за десеттина метри. Што не носат месо како у другите градови. Неколку пати ни пиво не сум можел у двата рамстора да најдем. А за тинекс ич не ме заболе, ионака по два-тројца имаше у него, рафтовите полупразни. Само веро вреди, ама скупо, епа скупо

Sent from my phone using Tapatalk
Никој не е крив ама можеле Кипер еден асален да отвора маркет на таа пара што ја врти.

Рекламираа на флаер миксер од тија големите ама когај ќе влезеш у маркетот нигде го нема да го видиш изложен.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.658
Поени од реакции
8.089
Моментално семкарата Роналдо и останатите други бараки до него се празнат и напуштаат.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Абе ај ќе плачемо.
Он си заработил пари од таа барака за генерации

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Не сум бш најсигурен ама и карши Роналдо ваму преку улица имаше и некој од тоа локалите.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.658
Поени од реакции
8.089
Не е само Роналдо туку и кондураџијата Бамби и све тија таму бараке ги рушија.

Еј когај ќе ми текне на кондураџијата колку само кондуре ми средил и сум проаѓал по некоја зима без да мора нови кондуре да купуем.

Имам едни стари алпинке ми се одлепи ѓонот гумата доле, ми стае нова гума од други кондуре и проаѓам неколку зиме когај има снег со нив, нит се одлепило нит ништо.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Не е само Роналдо туку и кондураџијата Бамби и све тија таму бараке ги рушија.

Еј когај ќе ми текне на кондураџијата колку само кондуре ми средил и сум проаѓал по некоја зима без да мора нови кондуре да купуем.

Имам едни стари алпинке ми се одлепи ѓонот гумата доле, ми стае нова гума од други кондуре и проаѓам неколку зиме когај има снег со нив, нит се одлепило нит ништо.
Плус дур чекаш да ти ги попраа кондурете јадеш семенке и пиеш боза од Роналдо.

Kajgana Shop

На врв Bottom