A сега за брзо ќе се руши таму?Имаат план Б од каршија кај Султан кафе негде ..
A сега за брзо ќе се руши таму?Имаат план Б од каршија кај Султан кафе негде ..
Не знам друже..A сега за брзо ќе се руши таму?
Верувам нема за брзо зошто за таму и јас мислам нешто одамна сум чул сакаат да ја пробијат улицата да се прошири тој дел.Не знам друже..
И кај Нептун ќе биде кипер..Kипер ќе отварале кај што беше Тинекс. Има горе на стоковната залепено името лого Кипер.
Аман од овие Кипер цел град го напунија со маркети, на секое ќушенце Кипер маркет.
Буквално најглупостите од производ таму се продаваа, ретко се наоѓа нешто доста квалитетно у Кипер. А повеќе пута сум бил и албанциве се пунат со кесе кондиторски производи, смоки, грици, сокоој некој глупости.
И не смее ли друг некој да отвори маркет у Тетовово? Само Кипер ли е маркет?
Што е претерано, претерано е.И кај Нептун ќе биде кипер..
Никој не е крив ама можеле Кипер еден асален да отвора маркет на таа пара што ја врти.Па кој е крив за ова. Што не отвараат жито стокомак и кам на повеќе локации. Што не отвара рамстор помали продавници. Рамстор у палмамол го скратија за десеттина метри. Што не носат месо како у другите градови. Неколку пати ни пиво не сум можел у двата рамстора да најдем. А за тинекс ич не ме заболе, ионака по два-тројца имаше у него, рафтовите полупразни. Само веро вреди, ама скупо, епа скупо
Sent from my phone using Tapatalk
Абе ај ќе плачемо.Трагедија
Не сум бш најсигурен ама и карши Роналдо ваму преку улица имаше и некој од тоа локалите.Абе ај ќе плачемо.
Он си заработил пари од таа барака за генерации
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Плус дур чекаш да ти ги попраа кондурете јадеш семенке и пиеш боза од Роналдо.Не е само Роналдо туку и кондураџијата Бамби и све тија таму бараке ги рушија.
Еј когај ќе ми текне на кондураџијата колку само кондуре ми средил и сум проаѓал по некоја зима без да мора нови кондуре да купуем.
Имам едни стари алпинке ми се одлепи ѓонот гумата доле, ми стае нова гума од други кондуре и проаѓам неколку зиме когај има снег со нив, нит се одлепило нит ништо.