Teтово

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Мортидо, они у гомна до гуша ќе стојат и ќе ги јадат ако треба, само на Каурите да им биде срање.

А за нова година некитењето, им е во правецот во кој дуваат модерните исламски вехабијски ветрови од Саудијска Арабија. Не е заради неспособност, верувај.

.

Ти стварно мислиш дека ќе го сјеба цел град само за да на 30% од градот не им биде убоо? Какви се овие глупости, дали си ти уопште од Тетово па да збориш вакви работи, или само на празно си лупаш?

Едит: У Тетово једино не можемо да се пожалимо на огномети. Увек ги има у рандом моменти (без разлика дали е оружје или вистински огномет) :D Хаххаха

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Vie ste najblisku do Sapka, pa da ve prasam kakvo e vremeto gore i dali utre ke rabotat ski liftovite? :)

Член од
4 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
89
Дојдов пред 2 дена од Шапка и времето беше супер и исто така работеа ски лифтовите.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Pred malce mi se javija mi kazaa deka denes ne rabotele radi maglata a imale i nekoi tehnicki problemi, pa zatoa si vikam cekaj da prasam za sigurno pred da trgnam.

A za utre, nikoj uste ne znael dali ke rabotat.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Колку банкомати од Стопанска има во Тетово? Еден е кај болница, еден пред банката. Толку ли се или има уште?

И друго да прашам. За часови за скијање на Шапка, треба нешто да се резервира или можеш на лице место? Колку е цена и колку време траат часовите?

SaLt

symbian & iOS master & android
Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Банкомат на стопанска има уште еден на штулов факултет.
За часови по скијање има неколку школи ама јас незнам кај да те упатам освен на лице место да отидеш и да прашаш во конакот кај црквата пред аеродром

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Слабо годинаава инспирација за Бадников, немаше квалитетни маски. Дали се презаситија сите па ги мрзи да мислат, па ајде ќе стаат наочаре за сонце и готово се маскирале, или црвено капче, или знаме нагрнале. Глупости тешки.
Ако видов една-две оригинални маски, другото се беше веќе видено.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Нема некако годинава атмосфера и ентузијазам у градов... од година у година све некако поштуро, потмурно е Тевово наше.. не знам до што е :) Ја годинава не се преправав иако до сеа не сум пропуштил Бдник .. ем имав за учење ем некако многу апла ми дојде (иaко лани имав за учење али ете ме пукаше еуфорија која за жал годинава ја нема)

Тоа е тоа :(

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Нема некако годинава атмосфера и ентузијазам у градов... од година у година све некако поштуро, потмурно е Тевово наше.. не знам до што е :) Ја годинава не се преправав иако до сеа не сум пропуштил Бдник .. ем имав за учење ем некако многу апла ми дојде (иaко лани имав за учење али ете ме пукаше еуфорија која за жал годинава ја нема)

Тоа е тоа :(
си созреал као личност, затоа :P

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
http://kajgana.com/skopje-i-tetovo-najzagadeni-gradovi-vo-evropa

Ама ич не сум изненаден. Да идеш по улицеве у Тетово ти е права уметност:D
лоши возила, неисправно функционирање на возилата, ако најдеш фабрика у радиус од 30 км од тетово што има асален оџак, со филтрирање и све остало... ама кога нема квалитетна санитарна инспекција - тоа е, барем и депонијата да ја оставеа да се доугушевме на раат, може и ќе мутиравме у некој ендемичен вид:вонзем:

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Со среќа нека ни е именувањето на новиот "херој" на градот. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Најголемото лицемерие на Албанците е воведувањето на Бадинтеровиот принцип за одлука, кои сега кога се они мнозинство, не го испочитуваа без око да им трепне.
Оваа одлука е незаконска, поради тоа непочитување на бадинтеровиот принцип, заради кој принцип, тие денес всушност владеат со Македонците во оваа држава.
Дволично и лицемерно.
Но, сто стапа по туѓ грб, ич не болат нели?

Kajgana Shop

На врв Bottom