Teтоважата повеќе од моден детал

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Boogie напиша:
Јас сепак мислам дека секси тетоважи носат само секси типки и не на секого му стои убаво тетоважа :)
Je jeeeee
znaci jas treba da stavam !!:je::je::je::je::je::je:

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
:icon_lol:Треба :icon_lol:треба прво на проба па после и оригинал TATTOO:icon_lol:

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
:ija: Леле а ако биде сто ке правиме со сексито:coffee:нема дома седење:kez:

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
Imam tetovaza na grbot znaci koga treba se gleda ko ne ne se gleda iskreno sakav da se tetoviram so mnogu golema tetovaza no koga se tetoviran nekoj te svakat poinaku zatoa em si go napraviv kefot em ne se primeka deka imam na zenska i preci no me svati doma ne znaeja poveke od edan godina (mislam roditelite)
1 Kako se tetovirav bev vo edno studio eden drugar sakase da se tretovira ne deka jas ne sakav nemav vo plan mi se dopadna rekov utre idam dens nemam vreme i tolku .
Ne sum motorcija ne sum narkoman ne sum otpadok na opstestvoto ne sum Ne se gordeam ne se ni kaam nema zosto vo opsto ne primekam deka imam tetovaza nemam oci na grbot . vo letoto sedam vo eden bar na plaza se soblekov na masa i slusam edno drustvo devojki kako govorat za nekoj so tetovaza posle svativ deka jas sum toj .
p.s
Mrzam tetovazi vo boja se gubi smisolot na umetnost , ne sum boenka

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
ThA-BiTcH напиша:
\
tebe bas bi ti odgovarala sitna tetovaza ili nekoj golema da ti go fati desniot del od grbot i ga***
se izvinuvam sto te komentiram
sepak bi ti preporacal dve screcenca na ramotoi angelce nad stapaloto

schtranga напиша:
pocudni tetovazi od tie na Angelina Jolie ne sum videla http://www.vanishingtattoo.com/tattoo/celeb-jolie.htm osobeno prozorceto na polovinata dolu nisko :icon_eek: koga ja prasaa sto i znaci toa kaza deka odsekogas mnogu sakala da stoi pred prozorec i da gleda :icon_eek:

Angelina mislam deka ja ima mnogu proucuvano kulturata na tetovazite gi ima site stilovi na nea. Neznam kako imase doverie koga i go crtea tigarot direkno

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Dr_ViRuS напиша:
Angelina mislam deka ja ima mnogu proucuvano kulturata na tetovazite gi ima site stilovi na nea. Neznam kako imase doverie koga i go crtea tigarot direkno
ovaa i bese vtora po red tetovaza kaj istiot covek

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Таа има голем мерак у тетоважите и имаат значење во нејзиниот живот но ете една тетоважа извади ласерски а направи уште четири.Но онаа на грбот работена од Камбоџиски Мајстор за традиционално тетовирање мора да болело сепак бамбус е тоа еј!!!!!!!!!![FONT=verdana, Arial, Helvetica]
[/FONT][FONT=verdana, Arial, Helvetica]
[/FONT]

[FONT=verdana, Arial, Helvetica]
[/FONT]

[/FONT]

[/FONT]

[/FONT]

[/FONT]

[/FONT]

[/FONT]

[/FONT]

[/FONT]

[/FONT]

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Зашто ми ги избришавте сликите баш беа екстра :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Кој ти избришал слики и каде? Јас колку што гледам сликите не се покажуваат во погорниот пост. Ако мислиш на нив, хостирај ги па парати ги на темава.

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Luge sakam da se tetoviram kineska bukva (bukvi) so odredeno znacenje.
E sea ima li nekoj kaj nas sto moze toa da go pise (vo vsitiniski prevod so kineski bukvi) i ako ima kade?

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Имам јас букви со значење и тоа многу.Кажи кој збор ти треба ке ти најдам буква

Член од
15 ноември 2005
Мислења
355
Поени од реакции
1

Tetovazata na desnoto mi ramo voopsto ne e moderna ili mozi da se razgleduva kako moden detal,naprotiv ima ogromno znachenje samo po sebe i sekako za mene. ;) Samo pomodarci i glupaci mozat da stavat na sebe nesto sto treba da go nosat cel zivot,zaradi moda,a za da bidi situacijata posmeshna i samite ne znat sto toa znachi (osven ako ne e ruza zad ramoto ili dragon na celata raka,bar-kod na tilot ili potraguchno-"ARM 2001" ili "Jas sum roden da patam" hahaha-togas site znaeme sto toa znachi zasto si e cista komercijala i simbol za prostotilok)
I taka... :blabla:

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Добро а што значење има оваа тетоважа уствари што пишува со руните

Kajgana Shop

На врв Bottom