Taтко на 13 години!

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Како само дозволиле воа дете да се роде не ми е јасно, у воа доба? Па и тиа родителите на “таткото“ и “мајката“ сега уште по едно детенце ци имат!!! ХАОС ЛУЃЕ ! :nesvest::uvo:

13 години...кое одделение е тоа бе?
Мене у 8-мо почна да ми джитка:drk:
Секоја чест...али сепак уште еден уништен живот прерано :Ѕ
Ко Бетовен на млади години со виолината у раце...а детево со бебе(поголемо од него) у раце:pos2:

имам слушано за девојчиња што станувале мајки на 16 години, ама татко на 13 години :nesvest:.....стварно ова е ненормална работа ееееееееј....јас на 13 години женска немав фатено...а па камо ли како ова детулево на 13 години да "штракам" ц ц ц

целава работа е за жалење, уништени се неколку животи од старт!!!!!!!!!!!не ми се верува!!!!!а како што кажаа некои ништо чудно да е измислица некоја за публицитет или пари, сепка 12 години, не е развиен уште, како успеал?????па и таа гуска, ц ц ц ц свашта:tapp:

Ова на сликата можи мајка да му биди, барем според изгледот :) Ај заедно ќе си излегуваат за 15тина години... :)

Господ да чува и да брани! Па со кој ум дозволиве да се роди бебево?? Ај малите луди, ам родителите уште полуди! И после абортусот бил убиство, абе ај седи молимте.... Грозно. Се прашувам дали по 10 тина години ќе е нормално деца од 13 години да си прават деца, можда од забава шо знајш.....

Od kaj znaele roditelite be, detevo se ebalo so taa od kaj da znaat roditelite, koga imala taa bebe vo stomahot tie ne se znaele ne pak roditelite. Roditedelite ako znaat mislis li deka vaka ke mu dadat !?

Убо ти напашкан дан си? :tapp:
Можела да абортира ко дознале родителите....тоа мислев -.-

Кај замина светов, ејјј...
Ќе правел деца, него левото јајце не му е спуштено уште.:tapp::tapp:

целава работа е за жалење, уништени се неколку животи од старт!!!!!!!!!!!не ми се верува!!!!!а како што кажаа некои ништо чудно да е измислица некоја за публицитет или пари, сепка 12 години, не е развиен уште, како успеал?????па и таа гуска, ц ц ц ц свашта:tapp:
Нема врска, и јас на тие години станав плоден.:pipi:

Дете направило дете:pos2:

Ептен се изненадив кога ги видов на тв, па тој ‘‘таткото‘‘ живо гревче, ко изгубено не знае што му се случува, а ‘‘мајката‘‘ па се смее, демек она позрела е!!!??? Не знам ни како успеале да го направат детето, ама ете, се е можно.

Младината работи. ццц... на 13 години да направиш дете? со 10фунти од татко му што ги добивал барем презерватив да си купил бе :vozbud::vozbud: хахаха... Инаку не ми се верува да е детето од него. А и да е од него како што кажа wot цел е влегол внатре :)

на 13 а...а не виделе кај нас ромиве шо праат :)

се повеќе и повеќе се прашувам. . . .што се дешава со сетов :icon_conf
болна работа. . .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom