Taтко на 13 години!

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
хаха интересна работа и тоа не го бев слушнала ама ете што ли нема да слушнеш додека си жив:vozbud: иначе на 13 години и на мене почна да ми џитка:smir:

лол...
не си со сите..
пази што збориш..
ако збориш вакви зборови кажи првата буква и другиве со (*) и крајната ке ја напишеш...
вака како тебе ако работат сите на форумот ке нема ниеден зависен..:toe:
Ај бе шо туку се котрате.Море море...оти напишал Курето... чудо големо!
Ај да напишел жими К*ров со сите букви без ѕвездичка ај,ама оваааа се глупости невидени.
Бај д веј немам некој посебен коментар.Само ќе речам:
АБОРТУСОТ ТРЕБА ДА СЕ ЗАБРАНИ СО ЗАКОН (иронија):kesa:

Не нормално ова...башка типкава изгледа ко мајка да му е а не девојка

хаха интересна работа и тоа не го бев слушнала ама ете што ли нема да слушнеш додека си жив:vozbud: иначе на 13 години и на мене почна да ми џитка:smir:

Мислам дека повеќето луѓе на форумов не ги интересира кога ви џиткало или како ви џиткало..:wink:

прочитав денеска во дневник :pos2: болна работа

Што се нема на светов значи уште човек да види.Кога го прочитав ова не ми се веруваше,ама стварно најдобро беше кога прочитав дека ке биде добар и грижлив татко.Какво ли само воспитување ќе има детево.татко му е постар од него само 13 години.

Vidov snosti na Nova tv....nemozev da se iznacudam a najimteresno bese koga go prasaaat detenceto(tatkoto) od kaj finansii za da go prehrani bebeto toj odgovori :STO SE TOA FINANSII??!?!?!?! :vozbud:

STRASHNO...

Деца,деца,ама деца прават.Башка малиот нема шанси да е 13 години,како за 1 одделение ми изгледа.Како после ќе му каже-Сине јас на 13 години те направив :nesum:

Овој што станал татко на 13 години,повеќе ми личи како второ дете на девојка му.Таа како 30 години да има:tapp:
Бог да чува :nesvest:

Катастрофа.
Што уште нема да дознаеш.Па како ти ќе воспитуваш дете на 13 години бре ејјј од него утре треба човек да стане а ти сигурно со твоите 13 години нема да му го овозможиш тоа.Како прво уште тој ги нема усвоено основните работи во животот не пак да му ги пренесува на друг:tapp:
Ако си имате пак потреби некој користете заштита ,Боже......

Катастрофа.
Што уште нема да дознаеш.Па како ти ќе воспитуваш дете на 13 години бре ејјј од него утре треба човек да стане а ти сигурно со твоите 13 години нема да му го овозможиш тоа.Како прво уште тој ги нема усвоено основните работи во животот не пак да му ги пренесува на друг:tapp:

Socijalni slucai i 2 cata bile (majkata i tatkoto):nesvest:

Психопати...На 13 години односи:tapp: А и детето изгледа само што ја напуштило цуцлата не само по изглед него и понашање на видеото.Ај детето на страна...Оваа па,шо носи во глава?!?:lud:

Катастрофа.

тешко да има кондоми за неговата големина..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom