Taтко на 13 години!

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Татково и синов заедно ќе идат во град?Нездрава работа бе, на 13 години...

:nesvest: Детево нема поим што направило,а таа многу постаричка изгледа...лелееееееее па може мајка да му биде :vozbud: :nesvest:

LOL, citam i se smejam.
Abe ajde gluposti sto pravat deteto treba za nego da se grizat a ne on da se grizi za nekogo segleda deka nema pojma od zivot. Ali toa e i sto vika dole deka takvite roditeli se razdelile na 6 meseca toj ke bide na 1 nedela. GARANT!

Си играле вистина или предизвик, а предизвикот бил.... :nesvest:

Татково бебево може да си го користи како жива играчка.
Јас стварно не знам што ќе прават 13 годишник и 15 годишна со бебе.:nesum:

Ова бебево коа ќе порасне ќе може да излегува со татко му по кафичи ќе си мислат другари се.

Ај овие ненормални, ама родителиве нивни бе...
Татко му наместо да го кренит на клоци ветуват дека ќе го советувал... :nesvest::nesvest::nesvest:
Незнам зш не напрајле абортус...
И, да, сум за абортус, ова е една од причините.
И кажи ми со болдираново шо ќе постигне? ќе се врати се како што било порано??? - НЕ!!!
И ја би постапил ко татко му... би седнал да зборам сериозно со него и да му наметнувам некои мисли... би го посоветувал оти е голема преголема одговорност... и да не се надева мн мн на леснотијата од новите баба и дедо... напротив... би можел малку повеќе да му го отежнам животот за да сфати што стори... за после да дојде и вистинито и искрено да ми се извинува... не еднаш него повеќе пати... па тогаш да ме мавни мисла маааалку да му помогнам... така само ќе му дое памет... иначе клоци... нема нишо да вредат... исто ќе е се... некад некои работи (т.е. повеќето не се решаваат со тепање... :smir:)

Инаку, искрено, не ми е сеедно за "татково"... некако ми е чудно и ептен онака... не одвратно, мислам тоа и се очекува од младинава... ја реков уште пред некоја година оти моралот е паднат и оти ќе се појават млади родители... во вистинска смисла на зборот... не ме чуди овој случај... но сепак, не ми е ич сеедно... глупаво е целава работа...
Ама веќе кога го стори нек си го чува... како знае така... само треба да мисли малку позрело чим знае да праи деца...
Што се однесува до животите на учесниците и соучесниците во "сообраќајката"; има две различни мислења... едно лошо и едно потешко спроведливо и убаво кое завршува секогаш хепи на крај...
Лошото е веќе кажано... уништени животи на сите околу и на сами себе (што во поголем случај е така), а додека другиот се состои од тоа или бебево да биде посвоено од некој од нивните родители... или на крај краева родителите да им помогнат околу него... па сите заедно да успеат да бидат среќни... нормално тешко спроведливо покрај околината и се друго... но ја би рекол би се исплати...

Тргнувајки од моја гледна точка; Кога јас би бил татко, а мојот син направил беља... нема да го тепам... ќе седнам да зборам возрасно со него... чим знае да прави деца значи треба да има поголем памет... ќе му кажам шо се го очекува во животот... ќе му кажам на што си стои... ќе го казнам (не во ќоше или немаш дозвола за незнам шо ти не...) на тој начин што ќе го натерам да го оправда направеното и да мисли на иднината... да среди работи кои веќе ги згрешил... назад нема... згрешил и достоен е да си оправи колку што може работи... на крај ако ме замоли ептен за прошка... ќе седнам со него ќе зборам и ќе му понудам од следните две опции; или јас да го посвојам или да му помогнам со жена ми колку што можеме да успееме да сме сите среќни... ќе го чуваме... ќе го обезбедиме со образование, затоа што младите родители итекако им е тешко започнувањето на бракот... (на било која возраст)... кажи речи по нашки кажано ќе сме му на тоа мало дете ко втори родители... ќе му обезбедиме среќа и надеж... затоа што лошо е да се чувствуваш дека си дојден тука по грешка... и да додзнаеш дека случајно излета од цефката на тато... и тоа мало суштество заслужува добар и достоен живот...среќно како и сите други... со сакање се се може... напор... не слушање оговарања што се... т.е. не грижење за нив... посвета малку поголема кон семејството... надеж... и среќа... најважно позитивна енергија... со сакање се се може да се среди...

Не би го осудувал ни под разно... но би му рекло си го направи ќе се помачиш околу него првин сам... па ако видам оти неможеш ќе преземам некои мерки и јас во мои раце... а првата фаза бар ќе му ставам дознаење оти направил огромна грешка која за неа треба до некаде да ја исправи... треба да се грижи...

Мој став е тој... зашто знам нема што да постигнам ако го тепам... нема ни времето да ми се врати нема ни ништо... него гледам во иднина и се борам за она што го сакам и сакам да го сторам/успеам... :toe:

Ипак... не ми е сеедно... глупо ми е дете дете да прави...:uvo:
Јас на 13 години не се осмелував да прашам некоја за мување или обичен бакнеж, а не па он дете... ама кога веќе го направи... времето назад не иде...:toe:

јас се мислам дали детево е навистина таткото, можеби девојчево имат затруднато од некој буљаш, па сега го нашла ова малово со кое била некогаш(не можам да замислам како имале секс) и сега aj тој да биде "таткото"?

јас се мислам дали детево е навистина таткото, можеби девојчево имат затруднато од некој буљаш, па сега го нашла ова малово со кое била некогаш(не можам да замислам како имале секс) и сега aj тој да биде "таткото"?

И јас си го помислив истото, дека го фалшираат ово за пари!

А гускава како можела бе да се ебе со дете помало од неа за 2 години .. па 12 имало копилето бе ..Фрикови , богами , фрикови ..

Се има на светов...
детето кога ке оди на школо таткото ќе биди 19 год:nenene::nenene:
све живо и диво се раѓа овде бре...
:nenene:
на 13 години татко:uvo:
Нема акл нешо..:kesa:
детево изглеа на 8 години а татко лол:tapp::tapp:
од кај толку сп***а за тоа бебе да го искари:uvo:
Али:toe:нема што друго:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom