Ташни

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
:D
Sega primetif deka imalo pocetna strana na Kajgana so interesni kolumcina , edna od nif bese Tasni . Dali se potreba ili accesoar ?

Devojki nosite tasni i kakvi vo toj slucaj?

Јас иако сум male носам ташна.. добро сеа не е класична ташна ама онакво бубреже.. кенгурче го викам јас. Кога сум без него како без раце да сум.

Се свое со себе си носам :D

Добро, ти вероватно мислеше на оние модни чанти што ги носат девојчици..

Гижо напиша:
gerard напиша:
Се свое со себе си носам :D

улошки носиш? :D :D

Мислев на кампањата на Мобимак што беше пред некоја година за тој ранецот што го даваа и паролата беше се свое со себе си носам :D

Да ти одговорам на прашањето.. да, и тоа со крилца 8)

gerard напиша:
Да ти одговорам на прашањето.. да, и тоа со крилца 8)

аууу, сега ме тераш да помислам ружни работи за тебе :D :D

не улошки, влошки во патиките... да не му мирисаат.

Женските ташни се закон. 5 на 5 см, ништо не собира во нив, ама ради имиџ ги носат. Мое мислење.

ааа ништо...
внатре цел козметчки салон имаат :lol:

pa da mari kaj ke staame mobilki, sminki i vo ovoj sluchaj ULOSKI :) kakva tasna ke padne takva ke nosam

Sekako deka nosime, kaj inache bi gi stavile site tie "najpotrebni" raboti nashi, kako shto se mobiljkata, cigarite, ochila za sonce, novchanici, shminki, vloshki ... aj da ne se rasprikazvam mnogu kojznae sho ushte ke se najde vnatre :lol: :lol: :lol: :lol:
A, kakvi? Zavisi sho ke se fati prvo, pretezno sredna golemina i da e vo skladnost so chevlite :D :D :D :oops:

Носиме секако :D :D :D
Јас лично што поголема тоа подобро оти не ме собира ко ќе почнам да ставам во неа од телефони, цигари, наочари. паломи, чешел, влажни марамици, стик туку ај доста забегав :lol: :lol: :lol:

Не престанувате да ме вчудовидувате...Ко Спорт Били сте со тоа ташните :) Женска ташна ти е ко бермудски триаголник,али подлабок :D :D :D

Mad Maxx напиша:
Не престанувате да ме вчудовидувате...Ко Спорт Били сте со тоа ташните :) Женска ташна ти е ко бермудски триаголник,али подлабок :D :D :D

Е да за ова признавам :wink: Шо ке правиш жени :D :D :D :D

Знаете што има, а што нема во женска ташна?

ИМА СЕ

НЕМА РЕД

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom