Xibalba
Господин Господин
Пример како да го подобрувам гугл транслејт како и колку се плаќа тоа?

Ах бе Буци, златен тутун си имаш за работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ах бе Буци, златен тутун си имаш за работа.
Замисли правиме андроид апликација каде што зборуваш реченица на англиски и ти ја преведува на македонски или обратно, можи изгледа како научна фантастика ама јас мислам дека може да биди.

Како не разбираш? Он е апликацијата со таа дарба. Апликациите не мора да се програми некои во телефон, апликациите може да се живи битија. Си пробал ли некогаш да ги гледаш работите од таа перспектива или со затупен мозок гледаш право и го купуваш тоа што ти го пласираат таквите како Рокфелер, Ротшилд и Сорос?Со среќа
А што има ова врска со твојата дарба?
Сигурно си бил енглез и во предходниот живот.Да не го учев не го учам а сум подобар од професори и професорки по англиски, тие повторуваат лекции за предавање превод, а јас без да видам што е како ми доаѓа како од тепка за превод.
Идеја нешто?
Со среќа
А што има ова врска со твојата дарба?
Не заборавај и на дијалект да ги внесеш речениците, оти ќе ти се ограничи само на Централното јазично подрачје апликацијата.Замисли правиме андроид апликација каде што зборуваш реченица на англиски и ти ја преведува на македонски или обратно, можи изгледа како научна фантастика ама јас мислам дека може да биди.
Не заборавај и на дијалект да ги внесеш речениците, оти ќе ти се ограничи само на Централното јазично подрачје апликацијата.
Каде пишав дека не е можно?Зошто мислиш дека тоа не е можно? Можеби не сега ама за некоја година да.
Добра идеа, само малку повеќе работаЗамисли правиме андроид апликација каде што зборуваш реченица на англиски и ти ја преведува на македонски или обратно, можи изгледа како научна фантастика ама јас мислам дека може да биди.

Реално тенџере не може да ја направиJas pak ke prasam i cekam odgovor.
Koja e razlikata pomegu tebe(koj sekundarno ti teknuva prevodot) i nekoj na koj mu teknuva malku pobavno?
I so ima vrska toa so aplikacijava koja ja zamisluvas ? Ili taa ako vednas preveduva toa znaci deka i toj sto ja pravel mora da ja imal taa ''darba'' za brzo preveduvanje ? PA aplikacijata ako e vozmozno toa dase napravi moze da ja napravi i nekoe tendzere sto ne ni znae angliski.
Jas pak ke prasam i cekam odgovor.
Koja e razlikata pomegu tebe(koj sekundarno ti teknuva prevodot) i nekoj na koj mu teknuva malku pobavno?
I so ima vrska toa so aplikacijava koja ja zamisluvas ? Ili taa ako vednas preveduva toa znaci deka i toj sto ja pravel mora da ja imal taa ''darba'' za brzo preveduvanje ? PA aplikacijata ako e vozmozno toa dase napravi moze da ja napravi i nekoe tendzere sto ne ni znae angliski.
Па ќе им го дадеш на луѓе што се стручни за таа работа и тие ќе го преведат.Па треба некој да го преведи тоа.