една молба до Tonchie , vodkamixx, mans и др. добро упатени личности кои би можеле да ми помогнат.
не сум присуствувал на "psy act" досега, прогресив/аплифтинг транс претпочитам, Schulz, Moor, Woods, Wippenberg, Arnej, Roth, Super8 & Tab итн. да не редам, па по неколку години активно следење на сцената, се поверојатно е дека ќе присуствувам на Таламаска. барав низ нет некои песни коишто беа предложени од некои членови, а пошто стварно појма немам од псај, слушнав неколку кои се префорсирани, а не ми фатија уво.
зборам за продукции од GMS, Infected Mushroom , Skazi, Shpongle (срањево е доста добро, единствено што ми се допадна деновиве) и сл.
... и што ми беше муабетот- ако може некој да пушти линкови ( јутуб, форуми, ПП) од нешто што го "врти" Таламаска, доколку има редовни радио шоу/настапи, да знам од прилика што да очекувам на 21ви, дали работи на нов албум па ќе промовира нешто од истиот и така,дали има нешто помелодично/прогресивно ( John 00 Fleming, Yahel, Christofer Lawrence) вклучено во неговите сетови, или отприлика е чист псај/фулон .
thx:helou:
EDIT: прочитав на флаерот во врска со промоција на нов албум..