Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Да бе се забораив јас дека за Н.Г беше лани на саем, значи три пати сум бил а не два пати, браво Satellite. Едвај чекам, осеќам ќе биде ненормално добро, зш од дамна немало топ ДЈ да дојде, после Н.Г и Azax Syndrome.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ја само се молам да не фатам заушки зашо ептен ке се избедирам :jaj:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Лелеее има да се изнаскокаме :vozbud::vozbud:
И + 300 денари, поефтино здравје:wink:
Значи идеме :helou::vozbud:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Не сум бил до сеа на Talamasca ниеднаш , копиљ сум бил , и сеа не сум нешо голем али за раалика од тогаш да , фала богу дека идеме:back:

Да не знаете случајно одприлика во колку треба да почне ? фала

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
во покасното, од тоа што ќе кажат сигурно 1 саат покасно

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ке почекаме малце, па ке видиме у колку сат ке биде :vozbud:
Односно ке видиме 1 саат порано одколку што ке почне, како што рече Alex_the_great :pipi:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Јас сум земал уште сеа слободен ден од работа:helou: ќе се надрогирам и журка:pos2:

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
една молба до Tonchie , vodkamixx, mans и др. добро упатени личности кои би можеле да ми помогнат.
не сум присуствувал на "psy act" досега, прогресив/аплифтинг транс претпочитам, Schulz, Moor, Woods, Wippenberg, Arnej, Roth, Super8 & Tab итн. да не редам, па по неколку години активно следење на сцената, се поверојатно е дека ќе присуствувам на Таламаска. барав низ нет некои песни коишто беа предложени од некои членови, а пошто стварно појма немам од псај, слушнав неколку кои се префорсирани, а не ми фатија уво.
зборам за продукции од GMS, Infected Mushroom , Skazi, Shpongle (срањево е доста добро, единствено што ми се допадна деновиве) и сл.
... и што ми беше муабетот- ако може некој да пушти линкови ( јутуб, форуми, ПП) од нешто што го "врти" Таламаска, доколку има редовни радио шоу/настапи, да знам од прилика што да очекувам на 21ви, дали работи на нов албум па ќе промовира нешто од истиот и така,дали има нешто помелодично/прогресивно ( John 00 Fleming, Yahel, Christofer Lawrence) вклучено во неговите сетови, или отприлика е чист псај/фулон .
thx:helou:

EDIT: прочитав на флаерот во врска со промоција на нов албум..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ако може некој да пушти линкови ( јутуб, форуми, ПП) од нешто што го "врти" Таламаска, доколку има редовни радио шоу/настапи, да знам од прилика што да очекувам на 21ви,

уживај

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
www.imam_srcev_udar.com.mk

е тука можете да ме најдете. Таламаска па Грејтест Хитс 3 па Фримејсонс па Абав енд Бијонд!!!

:vozbud::vozbud::vozbud:
...И ПараноиК ќе оди, со прасето!...:pos:

...Ќе биде ебење [извинете, не можев да најдам по-прикладен израз]...:helou:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
...И ПараноиК ќе оди, со прасето!...:pos:

...Ќе биде ебење [извинете, не можев да најдам по-прикладен израз]...:helou:
Со кое прасе бе, прасе?! :)
Иначе ја неделава ваљда ќе идам по карти, евентуално наредната. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom