Tаксират 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ме изгореа 800 денари. За споредба картата пред 2 години беше 300 ден.
Пред 2 години беше јубилеј за 10 години Таксират. Затоа беа толку евтини.

Стигнаа флаерите со целокупната програма, како и распоредот на изведувачите на главната вечер.
taksirat12tekovniaktivnosti.jpg

taksiratglavnavecerprograma.jpg

Јас одам од 23 часот, отприлика, па до фајрон :)

Ок, ја мислим и се очекуваше ваков распоред. Једино мислев дека Ману Чао ќе биде бидат последни. Среќа настапот на рапериве им трае само саат време :):)

Ок, ја мислим и се очекуваше ваков распоред. Једино мислев дека Ману Чао ќе биде бидат последни. Среќа настапот на рапериве им трае само саат време :):)
Сваќам да не сакате рап ама Оникс се оникс скоро 20 години на сцена ќе се преврти метрополис ќе се збунат сите

Сваќам да не сакате рап ама Оникс се оникс скоро 20 години на сцена ќе се преврти метрополис ќе се збунат сите

Можно е, не викам не :) Свекако ја сум таму од 8 саат :)

Денеска, се очекува добар концерт на Bernays Propaganda во предиграта на дванаесетиот Таксират.

Bernays растурија!!!

Бога ми во право си :) Само Фонија не ми се бендисаа.
Него, сакав да прашам, за ова на 1ви (беј д фиш, Дани, стринг форсес), озбилно е 30 ден, или забораволе една нула да стават?Пошо и на официјална страна пишува така.

30че...Толку е:)
Bernays феноменални...Не ни очекував помалку...Иако не ми беше баш погодено друштвото пак топ си поминав...
А Фонија...No comment...Под итно да најдат друг да им пее...Не дека така ќе ми се свиѓаат повеќе, ама ќе биде поподносливо...Дени врска нема од пеење...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom