Tаксират 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Те мразам поради тоа:)

Озбилно, како беше? Поминав од таму и добив впечаток дека има највеќе 50 души:/ А толку многу сакав да идам:(

Да, немаше многу публика, онака беше исполнето, лабаво, ама концертот беше многу добар, секоја чест за The Real McKenzies, дадоа се од себе, направија одлична атмосфера.

Ја би и нешто македонско да запее, ама ќе виЈме .... ко Мизар на пример.:D

За жал, не се Мизар. Како шо видов на фб групата на Таксират, ставиа видео од Суперхикс. Годинава е година на репризи изгледа. Хладно Пиво по 3ти пат а Суперхикс...хммм незнам кој пат веќе.

Најверојатно ќе имаат промоција на нов албум Суперхикс, па затоа пак свират на Таксират.

Бесплатна промоција за нив, а ние да плаќаме за шит. Нече мочи. Апстинирам оваа година од Таксират, како што тргнаа со срања.

od superhiks maka nikogas nema da mi e valjda :)
ama placebo be...So edno oko ke go gledam toj pederot i so edno use ke go slusam (ako veke stvarno se vo listata na neizbezni za taksirat 2010)

Не знам шо лигаво гледаш во Дубиоза, и Пласибо. Пласибо ти се еден од подобрите алт рок бендови во моментов.:)

Ја би и нешто македонско да запее, ама ќе виЈме .... ко Мизар на пример.:D

Каде прочита дека гледам нешто лигаво во Dubioza? Баш напротив, реков дека ептен се радувам што ќе дојдат пошто ми се меѓу омилените бендови. А Placebo можат да идат кај шо не треба. Суперхикс и секоја година да се нема да ми се здосадат.

Добро, ќе мрдне Таксират малку напред?! Или секоја година ќе гледаме исти бендови?!

Епа да ви олеснам на сите, Пласибо не доаѓаат, тоа е чиста дезинформација. Брајан (а.к.а. педерот - од некои членови на форумот) е болен, откажани се сите концерти во склоп на турнејата.

Уште најмалку месец дена тешко дека ќе има некоја официјална информација за некое звучно име (ако воопшто доаѓа такво).

Добро е чим paradise lost ги носат оваа година, следната може и death да ги донесат а чак да пее на проектор :icon_mrgr

Еее не знаев за ова.Се извинувам :)

тазе е...иако се двоумив, аватарот и потписот првично ме дистанцираа од било каков дијалог со тебе
:nenene:

tsv1860.jpg

доста оф топик:smir:

Paradise Lost на Таксират 2010. Значи и оваа година ќе имаме одличен метал бенд. Супер, да си резервираме присуство. Досега потврдени се уште Дубиоза Колектив и White Lies. Еве го и официјалниот ивент на ФБ:
http://www.facebook.com/event.php?eid=159528890738336

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom