Таксират 15

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Хахаха! :ROFLMAO: Па не е баш така. :)

Инаку, за кои мислиш, за Бернајс? :D
Сепак, овие Exploited не се баш такви, плус бенд од детството ми е. :свиркам:

Exploited се анархистички бенд. Bernays се исто така. Еден куп реге, ска и рап бендови.

Нека ја викнат Saga да пее. Има добри кавери направено на Skrewdriver:D

Dennis Ferrer на 28 декември на денс стејџот на Таксират.

ЛД ПИСТОЛЕРО и диџеј ГОЦЕ (САФ), едни од најдокажаните хип-хоп артисти на домашната сцена настапуваат на ТАКСИРАТ 15!
--- надополнето: 5 декември 2013 во 15:03 ---
Dennis Ferrer на 28 декември на денс стејџот на Таксират.

Таксират 15 на главната вечер ви го претставува и Carl Craig - американскиот артист сметан за еден од најважните имиња на втората генерација детроитски техно продуценти и ДЏ! TAKSIRAT DANCE STAGE!

Carl Craig на таксират.
Криво ми е што нема да го гледам во живо.
Леп провод на сите што одат.

Не дека немам појдено на Дубиоза, ама сакав да го слушнам новиот албум во живо :(. Плус Експлоитед.....убав помин на сите :)

знае некој дали уште се и до кога ќе бидат 450 картите?

На овогодинешното јубилејно издание на Таксират отворена ке биде и втората врата/втората хала на Скопски Саем со име DANCE ARENA.

*ЛД ПИСТОЛЕРО И ГОЦЕ (САФ)
*КАРЛ КРЕИГ
*ДЕНИС ФЕРЕР

28.12.2013 Скопски Саем - Таксират 15
https://soundcloud.com/passwordproduction/taksirat-15-dance-o-arena-hala
--- надополнето: 10 декември 2013 во 13:49 ---
1472100_607559079302727_1696622545_n.jpg

Сфака чаз за организацију и за Таксират уопште како фест
Ама овуј годину таксират е таксират у истинску смислу за збор
Едн куп некфалитетни балкански бендови.Ја незнам кој уопште слуша тој Београдски синдикат. Бед копи су више пролазни и шљапниЛупни глупости рап.Дубиоза е тај што попунуе увек рупе нели, на наши простори.Поише имаф наступ од било коју нашу групу туја, доро осфен Нокаут нели : )
Ја сам револтиран од цел лајнап овуј годину
НЕ ИДУ !

Едн куп некфалитетни балкански бендови.Ја незнам кој уопште слуша тој Београдски синдикат. Бед копи су више пролазни и шљапниЛупни глупости рап.Дубиоза е тај што попунуе увек рупе нели, на наши простори.Поише имаф наступ од било коју нашу групу туја, доро осфен Нокаут нели : )
НЕ ИДУ !

И ја не иду да ти кажу,преку кур ми је више од све ;)

НЕ ИДУ !

Кој слуша Београдски Синдикат? А имаш ли 2 песме слушнато или ИН е да се хејта? :)

Кој слуша Београдски Синдикат? А имаш ли 2 песме слушнато или ИН е да се хејта? :)

Не хејтам као што викаш ти за да сам ин и да ме сакаф шмизле : ) Него брат такој си е
Чуја сам неколко синдикатски текстови куде другара ми(он ги рока како луд не е тачан : ))) и мислу дека су дечки некфалитетни и имаф мноо кумуњарско социолошки приступ
Само се жалиф не ги ваља средина и општестфо, едноставно кукаф у песме бре !
Мислу дека не су адекфатни за да ги има на Таксират,не е тај тај музика и ритам за журкање

Можеше и подобро очигледно ама сепак не беше толку страшно. Мајке беа солидни, потезите на Баре непредвидливи со еден збор :D
Локос првпат ги слушав беа ептен весели нешо као шпански Суперхикс, Бернајс беа одлични секоја чест еден од најдобрите мк бендови денеска, Дубиоза очекувано најдобра атмосфера направија, којзнае колку пива ми истурија врз глава во шутките.
Не ми е јасно што беше фората со ставање на хедлајнерот Exploited од 8 саат и скратен настап од нецел час?!?
Београдски беа ужасни не можев 2 песни да ислушам, а за на техно/хаус делот веќе немав сила и онака не сум љубител на дупси-дупси. Ама морав да останам до крај ради другар.
Се на се , 8 саати на нозе и скоро за малку исплатени 450те денари :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom