Sungerot Bob
Живеј го животот
Кога пееше заедно со Скипи ми беше еден од омилените пеачи од Македонија, а и имаа добри песни, сега со новиве песни онака, далеку од добро 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Океј, темава е у подфорум музика. Пазете на кај ви летаат темите на разговор. Овде сме кој да го фали дечково, кој да го плука. Да му јадеме трици за "музиката" негова, да го обожаваме и слично. Не ми почнувајте со тутунарите и нивните субвенции да не ве бришам.
Да, веројатно требе да се субвенционира лажгото кој пропагира дека овде тече мед и млеко, во моменти кога жив те дерат.Човече колку ви е тежок животот кога ни музика не може да слушате без да го дрвите за политика. Опуштете се малку темата е за музика. Ви се допаѓа или не тоа е тоа. Идете на темата и викате дека никогаш нее сте го слушале момакот а дрвите овде за политика.
Субвенции да многу е просто се што вреди во државата треба да се субвенционира. Се субвенционират земјоделци, шарпламнинци, спортисти, се субвенционират и студенти, филмови, претстави, зошто да не се субвенционира и музиката. Мала држава сме и нема леб за уметниците ако не се подржат од државата. Поентата е кој се субвенционира. Тајзи е дечко што во 2013 направи БУМ со неговиот албум кој е веројатно најпрегледуваниот на you tube. Значи дечкото не е од небо паднат. Мене лично многу повеќе ми пречи начинот на кој Биба Додева или Ламбе Алабаковски лапнаа награди на Мак Фест и Скопје Фестивал иако и двајцата се подпросечни музичари но ете им се погоди и алал нека им се наградите се разбира ако не муљале нешто со гласовите.
И на крај уште еднаш опуштете се барем музика додека слушате омразата кон се и сешто не е ниту за вас ниту за околината полезна.
Ако Тајзи е добар музичар и има квалитетна песна можам да заклучам што слуша типот на кој што си му духовно гуру за музикаЦар е Тајзи. Со Скипи беа добри, не е лесно да се каже дали беше добра одлука да тргнат по соло-кариера, али еве засега на Тајзи добро му иде. Си има добри и интересни, лабави песнички.
Оваа ми е најдобра засеа, една од посериознитe.
Вчера излезе нов сингл од него со многу добра порака
Човече колку ви е тежок животот кога ни музика не може да слушате без да го дрвите за политика
И ако не се премислат да се бомбардираат така?Тајзи е ужас и сите шо го слушаат да си го преиспитаат вкусот за музика.
Шљам.
Се заљубив, о нооо...
ми направи продор,
во моето срце, ко дрога низ мојот мозок.
И само за тебе би напишал милион рими,
и горе од небо, за тебе би пеел бебо.
И кога би, и кога би, и кога би умрел би пеел.
И кога би, и кога би, и кога би, горе од небо за тебеее...