ТА Евролига 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Cornicello
  • Време на започнување Време на започнување
Андерсон :uzi::uzi::uzi::uzi:

Дефанзивна клиника на Блат.

Deneska dva derbi meca, grckoto derbi Pao-Olimpijakos i sansa el klasiko Barsa -Real.Sto znam sansa im davam na Pao o na Barsa.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Teo igra svoja privatna utakmoca 18 kosa na poluvreme

Breeej mocanje Real auuu, bes razlika so se oslabeni ova e premnogu.Nego aj so nemoze napad da odbranat, pa i belive ne znaat da promast u pm

Баскониа се жива мизерија годинава во одбрана, ЦСКА рекорди руши со нив. Чим стигна и млаџи Кулагин да игра мајтап со нив, дефинитивно овој Алонсо е печен за отказ. :ROFLMAO:

Не знам што е консензусов у темава, али ко за лепен сечен монтиран план во последни моменти ради ФИБА/УЛЕБ проблемиве, мене ептен ми се допаѓа лигашкиов концепт на натпреварувањево..

(y)

Real sam sebe ubijal, potocno Rendolf i Ajon

Real sam sebe ubijal, potocno Rendolf i Ajon

Рендолф заеба со техничката што ја доби, ама па и предтоа Слукас доби иста техничка, иако беше помирен во протестите.

Керол ја заеба оваја, ќе си одеше во продолжение, што бараше само да го допира на крајот Нанали. Можеби и беше малку строг фаулот, не се виде убаво, само еднаш покажаа снимка. Немаше време, освен ако погодеа некој луд шут преку пола терен.[DOUBLEPOST=1480625849][/DOUBLEPOST]Фридзон за победа ладен како зимата во Сибир. :cuc:

Тео 31 кош, 7 асистенции. Откако се повреди Де Коло, го разбуди ѕверот во себе, машина. :cuc:

Последно уредено:
Распад систем во Милано, уште непочната сезонава што се вели. Иако почнаа одлично, после последниве 3 порази, и последниот доста убедлив од Уникс, пукнаа проблемите. Најпрвин после поразот од Уникс, имаше изјавa од Репеша како не бил задоволен од залагањето на некои играчи и како наводно добил сугестии од претседателот на клубот да му бидат раскинати договорите на Калниетис и Радуљица.

И денес како бомба на официјалниот сајт на Милано, беше објавено дека Џентиле заминува на позајмица до крајот на сезоната, најверојатно во некој Евролигашки клуб, што сеуште не е официјално во кој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom