ТА Евролига 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Cornicello
  • Време на започнување Време на започнување
Еврокуп муабет :icon_mrgr:

Братот на Тревис Букер игра за Баерн,а моментално партал ги прави на Зенит.Одлични предиспозиции има и осет за кошарка.

Сето тоа падна у вода кога се усра на онај зицер кој беше одлучувачки и можеше да им донесе победа на Баерн.

Како љуља Серхио Љуљ... :ojeaa:

Џабе му е кога ги води еден дебил како Пабло Ласо, нема по лош тренер од него у Евролига, можеби имаше еден во Барса али тој го намаваа на време, се надевам дека и овој ке лети за брзо време.

Сето тоа падна у вода кога се усра на онај зицер кој беше одлучувачки и можеше да им донесе победа на Баерн.

Џабе му е кога ги води еден дебил како Пабло Ласо, нема по лош тренер од него у Евролига, можеби имаше еден во Барса али тој го намаваа на време, се надевам дека и овој ке лети за брзо време.
Остај тоа,тој зицер ме кошташе скоро 6 илјадарки на клаџа(еден поен ми требаше).Да се дигнеше одма на прва,чист кош.Иако и со лажњакот направи добар избор,ама му се лизна топката.

Љуљ оваа сезона ќе изгази.Сега без Чачо,тој ќе биде првата виолина. Неговата откупна клаузула е 12 милиони,а пред почеток на сезоната била само 2 .Се покажа против Оклахома и одма чика Перез го едитирал договорот.:icon_mrgr:

Каква гнасна појава ми е Љуљ,ама какво играчиште е у п.м. На крајот 18 разлика,убедлив пораз. Кога се вратија Олимпијакос у 3/4 мислев дека ќе поведат и ќе почнат Реал со нервоза и ќе потонат,ама ете...на 3 разлика за нив Спанулис од 8 метри си шутна тројка,па примија нареден напад. После тоа Аграванис направи најглупа неспортска на свет,6 поена ги чинеше таа глупост...Од Олимпијакос овој центарот Бирче не беше лош,овој Грин беше катастрофа,а и Папаниколау колку е пропаднат леле мајко :shook:

Реал повеќе се ориентира на затворање на рекетот оваа сезона во одбрана, и Хантер и Рендолф се одлични дефанзивци. Љуљ страшни бројки и партии ќе има сезонава, ем ќе има поголема минутажа ем доста повеќе слобода ќе има за шутирање.

Олимпијакос иста приказна како лани, дури и полоша. Очајна кошарка изиграа, милион аматерски грешки. Без никаква идеја во напад, немаат некои доминантни центри со техника, за оние центри што ги имаат треба ептен разработени акции да имаат, а тие немаат ништо од тоа и само лупај за 3ки безвезе.

Папаниколау е дно дна направен, ај што не му одеше шутот ама какви глупи грешки и фаулови правеше. :tapp:

Кога ке ги споредат Лука Дончич и Џанан Муса ме фаќа серка. Па Лука Дончич за Муса е ПОЛ ЏОРЏ - ЛИЧНО! Колку игра смирено со оглед на тоа колку години има, неверојатно. Дефинитивно најголем талент во својата генерација. За 17 минути на паркетот - 11 поени, 5 скокови, 3 асистенции и 1 украдена топка против екипа што е во ТОП3 екипи со најдобра одбрана. И против ЦСКА во ланската сезона имаше партија со 10+ поени.

А иначе Кем Бирч вечерва 100% нема да спие мирно. Нема да може да го исфрли Рендолф од главата.

Дончич за негови години е машина:vozbud::cuc:. Само некако ми делува спор при избачајот на топката, али за негови години е топ играч.само како смирено игра па и офанзивни скокови прави. ако се развива како што треба Нба не му гине.

Вчера беше топ утакмица до 3/4. Овие грчиштава неписмени на крај играа ко да се Карпош Соколи и си упропастија 30 минути добра игра.Освен Хакет и Мојески, до негде и Фринтезис, останатите се усраа ептен.

за ова зборев еве ги почнаа да дивеат, моем да замислим со фенер што ќе биде:uzi:[DOUBLEPOST=1476381465][/DOUBLEPOST]Или па со Звезда овде не смее да има гостински навивачи у никој случај. Инаку све дивјаци у Галата секој сам за себе игра, кој земе топка тој завршува

Последно уредено:
Заебаа работа судиите малку во втората четвртина. Иначе атмосферава е не знам, не ни можам само да замислам како е да си таму.
Еве ги бе се вратија. Ќе биде јако во четврта. :)[DOUBLEPOST=1476383540][/DOUBLEPOST]Гледам, ептен е јако во четврта. :pos:

Последно уредено:
За сега, 3/4 , Звезда им држи час по кошарка на турциве. Само да издржат пред платенициве.

Според мене нема да издржат, еве ги Дачка на -6, има многу време за игра.

Им влезе вода во уши на Звезда, многу тешко да го извлечат ова...

И ку*от им влезе не само водата:icon_lol:

Иначе по дивљак од Рас Смит немам гледано,буквално за него не постои соирач:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom