ТА Евролига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
како добро му играат одбрана на Теодосиќ денес(y)
..го исфрустираа чоекот :) Сепак нема одбрана за Хајнс , ебати чоекот колку е скочен

Strasna partija na Zvezda.Agresivno vo odbrana,odlicen protok na topkata i raspolozen Simonovic.

0/5 imaa za tri,a posle toa 5/8.[DOUBLEPOST=1460656448][/DOUBLEPOST]Auuuuuu kakov pocetok na Fener!!!:eek:

Последно уредено:
Овој пораз иде на душа на Радоњиќ!! Кога видов дека Јовиќ игра 1 на 1 кажав ја усерува апсолутно требаше Кинзи или Квинси!

Me stegna jako,ne go dogledav finisot i gledam sega De Colo posle samo dve sekundi sutnal. Wtf?

Zasluzuvaa Zvezda da pobedat definitivno.Mnogu podobro igraa,strasna odbrana,timska igra i pred se pametno igraa.

CSKA katastrofa.Dvata natpevari gi izigraa loso,posebno ovoj.

Teo i De Colo dupki,ama pak tie se pojavija koga najveke trebase.Posebno Teo.Cela treta cetvrtina i cetiri minuti od cetvrta CSKA igraa so istite igraci.Cudno.

Fener strasni.Zeljko go najde lekot za Ayon,mozebi najvazniot igrac za Real poradi pick n rollot koe im e glavno oruzje.Strasno go zatvorija,ke sonuva kosmari.

Udoh dominira,a i sutot gi saka.

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Мораше Кинзи да решава кај Звезда а не Јовиќ.

Promasenite slobodni na Kingsi i Simonovic ja kostaa zvezda pobeda.Nastrana toa sto Jovic ja zaglavi, a ne bese on toj sto trebase da go ima zadniot napad.

Mаестро Обрадович може и со Фени да освои евролига...каков мајстор е тоа е невозможно !

Mаестро Обрадович може и со Фени да освои евролига...каков мајстор е тоа е невозможно !
За жалење е многу слаба еκипа има :D[DOUBLEPOST=1460697305][/DOUBLEPOST]
За жалење е многу слаба еκипа има :D

Јас сум убеден дека следната ЦСКА ќе ја добие со +10.

Дејан Радонич со таква екипа ке го напраи тоа шо го праи Жељко со фенер? ВРАТИ КОЊУ ГЛАВУ ДЕЈАНЕЕЕЕЕЕ[DOUBLEPOST=1460721396][/DOUBLEPOST]

Дејан Радонич со таква екипа ке го напраи тоа шо го праи Жељко со фенер? ВРАТИ КОЊУ ГЛАВУ ДЕЈАНЕЕЕЕЕЕ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom