ТА Евролига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имал немал веза Звезда ги натрти,а за одбрана и скокови и те како е корисен

Како бе аут не можеш да изведеш 5 секунди ццц .
Си ги фатив Цедевита 2,6 Сасари плус и овие да лупнеа една тројка последен напад како ќе ми го поткршеа.
Се очекуваше Лаборал да паднат после сите победи а далеку од тоа дека не се добра екипа.
Реал уште од почеток се виде дека ќе разочара у Америка кога играа.
Звезда со смена на Софо и тие Америкнци има шанси за топ 16.
Иначе мора да кажам со ова новиот договор на УЛЕБ се декларираа како НЕШТО НАЈГЛУПООО ЈА НАПРАВИЈА ПРИВАТНА ЛИГА . Да даде Господ ФИБА да им ја забрани да им корумпираните ФИФА НЕ ИМ Е РАМНА.
Дивоушн? Кур дивоушн ! Не се игра за публика и спорт дамо за пари кој има да плати

Zaminaa Rudi i kompanija jabana,ej kakvo pice e ustvari se plasese da sutne na kraj pa mu ja vraca topkata na Ljulj haha

Море отиде јабана Пабло Ласо како што гледам, оваа му беше must win...

Утре Цедевита како ке ги рокне Олимпијакос, повредени Јанг, Спанулис и Принтезис...

Плус ако победат сокчињата утре обезбедуваат Топ16..

Утре Цедевита како ке ги рокне Олимпијакос, повредени Јанг, Спанулис и Принтезис...

Плус ако победат сокчињата утре обезбедуваат Топ16..
Кур мој ќе ги рокне, преку таквото ако не играат овие. Има Олимпијакос одличен тим и без нив. Ја направија Цедевита демек Сан Антонио е, ќе видиш вечер дека ќе тепа Оли. А иначе од кладилничарски аспект минус на векот е ова. Не може Цедевита со Миро Билан саламата да го победи Олимпијакос, па тикварот нема кошот да го види од Хантер и компанија. Хекет исто очекувам да земе голем број шутеви.

Миро Билан е нај потценет центар, погледни му ги бројките само оваа сезона и во АБА и во ЕЛ дабл-дабл. Им се враќа Жориќ на Цедевита, плус новиот Амер им е страшен, Хенри Вокер. Јас мислам дека ке добијат Цедевита страшно играат и против Лаборал куча ги гледав летат по теренот, против Унион Олимпија у АБА во еден момент и 30 разлика водеа.

Гледав реприза , па овој Швед колку е умислен што кур му дале толкава плата 3 добри играчи ќе донесат овој само троши топки

Секоја почит за Мршиќ, не евролигашки натпревар го става 16 годишниот Џанан Муса и овој му враќа со 3ка веднаш..

Леле судииве како судат безвезе на Макаби-ЦСКА..Како што се тргнати да им судат на домаќините,Макаби ќе имаат на крај натпревар над 35 слободни.

Стразбур 5 минути без кош,ги заебаа и на Металург.:icon_mrgr:13-та минута 32 коша,на полувреме 34.:ROFLMAO:Квинси Милер ги поремети.А и Симоновиќ збудале.:icon_lol:

Денес на репертоарот некако тешки демолирања има,а и нема одбрана .Кинеска лига фтв.:kezec:

Кур мој ќе ги рокне, преку таквото ако не играат овие. Има Олимпијакос одличен тим и без нив. Ја направија Цедевита демек Сан Антонио е, ќе видиш вечер дека ќе тепа Оли. А иначе од кладилничарски аспект минус на векот е ова. Не може Цедевита со Миро Билан саламата да го победи Олимпијакос, па тикварот нема кошот да го види од Хантер и компанија. Хекет исто очекувам да земе голем број шутеви.

да да , и јас така се излажав хах

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom