ТА Евролига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Макаби - Дарушфака 73-84
Лимож - Милано 74-65
Баерн - Звезда 79-90

Леле какви квоти влегоа денес ццц o_O

Грејнџер искина денес ама тоа слободно што го промаши на крајот ги кошташе натпреварот.

Штимац 18 коша за 16:30.Многу благодарен играч,несомнено класа погоре од моменталниот Софо.Квинси Милер 22 коша.Ѕвезда ќе се стабилизираат изгледа.

Маркоишвили 22 коша,а Семих Ерден 7/7 од игра.:cuc:Можда сите му се од куцање,зашто не знае на друг начин.:ROFLMAO:

Кубањ -2 на 7 секунди до крај и топка имаа од аут,ама ја испосраа т.е Саторански му ја пресече.Барцокас љочка беше направен,како водопад.Збесна.:boksix:[DOUBLEPOST=1447366038][/DOUBLEPOST]Наш Анте Томиќ има очи свугдје.Сви га фале око тога,феноменалан играч.Али и овај наш натурализовани Дрејпер,па како пуца.Да је био фит на Европском првенству,били би претенденти за титулу.:icon_mrgr::icon_mrgr::ROFLMAO:

Досаден е,али реално Томич изигра супер денеска.

Абе немаат лоши играчи Макаби, го имаат Рочести кој е играчиште , Смит...ме интересираа го мењаа ли тренерот?

Каква игра на Звезда вчера... Вероватно ќе се стабилизираме, ова беше многу важна победа за топ 16. Јовиќ рекордбрејкер со 19 асистенции :cuc:

Несреќните вие со хрватските коментатори, живела дива кабловска :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1447433384][/DOUBLEPOST]Маестро Јовиќ:

Последно уредено:
Rikna Cska a toa se gledase uste u prehodnive kola ali nekako se vadea e deneska Spancive im ebaa mamicata

Слаба партија на Теодосиќ , човекот немаше среќа на неколку пати In and out одеше баскетот

Edwin Jackson и мене да ме фрлеше човече и јас ќе влезев у кошот :bravobe:
Кузминскас некогаш бил драфтуван? ..Одличен материјал е за НБА според мене

Смешна екипа е ова Зиелна Гора реков и претходно, денес пак. Играчине на ништо не личат, ко младина на комунистичка партија од некоја држава од екс Источен блок се. Некои движења и некошаркаски потези, да ти се стужи кога ги гледаш.
Теодосич маестро вака така, ама не може да се ослониш на него. Дечкото цела кариера нема константност, посебно кога е густо никаде го нема освен таа единствена утакмица против Шпанија и тројката од 10 метра. Де Коло исто денес малце побледо од претходно и одма паѓа ЦСКА. За нијанса послаби од претходни години.

Да ми објасни некој што “игра“ Лаборал Куча во второто полувреме? Ова е срамота бе, се срамам што ги гледам. Само тројки шутираат, ниту еднаш не отидоа на удар за 2 поени. Среќа имаат што и Цедевита се неписмени иначе ќе губеа многу повеќе. Мислев Перасовиќ ги средил али сум се прелажал.

Радуљица 16,16 поени ама 4 фаули направил пак.Бетер од Софо е.Да се смири малце од тој аспект,ќе биде многу подобар.

Тој од Стразбур Кембел ги поремети.

Секоја чест за Цедевита,три огромни победи досега.Пулен 26,Билан 17,Вајт 15.:cuc:Хенри Вокер слаб почеток,шут 1/5 ама има време.Ако се разигра и тој Цедевита ќе биде опасно тимче.[DOUBLEPOST=1447450819][/DOUBLEPOST]Аууууу што се дешава у ИСТАНБУЛ!!!81-78,Пол Дејвис два пати промашува слободни,офанзивен Драгиќ па фаул над него.И тој два пати промашува,пак офанзивен ,пас до Драгиќ и тројче !!:cuc::cuc::oleee::oleee::oleee:

Последно уредено:
Auuu Fener krajno amatersko gradenje ova u malo go nema,ali bitno Antic dreme na klupa

Реал што да ги гледам, не знаат каде тераат сезонава. Бросе се многу интересен тим, имаат многу добар тренер, ептен паметен човек е Тринкери.
Фенер се протна некако, ама мора да поработат на завршниците од мечевите, очајно играат.

Antic vrska nemase,vo Atlanta edna klasa podobar bese.Nekako kako na shala da go ima sfateno noviot klub.
Ili mu paga gzot.

Fener kriminalno go branea reketot,ama otkako izramnija kako kriminalno Khimki izigra a-u.Bal na gluposti.

Imaat neresen rezultat,13 sekundi do kraj i mu pravat odma faul na Sloukas,a toj snajper e.Bezvezna odluka.

Datome 42-43 slobodni po red pogodil vo Evroligava,na kraj ja zaeba statistikata bidejki promasi.

Trinkieri gi sredi Brose epten.Tesko e da sredis germanska ekipa,zasto kako vo fudbalot,ne obrnuvaat mnogu vnimanie vo odbrana.

Wanamaker denes im ja donese pobedata pri kraj na 3/4. 5 poeni,ukradena,dve asistencii za dvojce i trojce i gi resija.Vo rok od minuta,minuta i pol.Melli izigra isto mnogu dobro.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom