ТА Евролига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Љуљ колку коњски снаги е? Не застанува човекот...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Со Ѕвезда 60 поени неможеа на цела утакмица да дадат сега за едно полувреме им лупнаа 50 на Фенербахче :eek: и фрижидер да фрлеа и он ќе влезеше во обрач

Овие па литванци да не им иде шут 15 ќе го јадеа одвен шут ништо друго не играа оној Фосенко ли беше си играше кур

Еее крв ти ебам усташка јас на тебе, абе мамицата. Останува Теодосиќ сам на тројка и стои 3-4 секунди и се спрема за шут и кога му тргна играчот на Сасари овој му ја подаде на соиграчот и направи асистенција, а реално можеше кафе да се напие и да шутне тројка. И овој глупиов усташ вика: ееее то су такви играчи, који воле своју екипу, такав је био Тони Кукоч. Крв ти ебам бе мора ли сите играчи во сите споротови да ги споредуваш со Хрвати :yid:

Еее Фенер,Фенер.Со онаква смешна одбрана,ништо не прават.Иако им беше денот на Стразбург,сепак срамота е да губиш од таква екипа.Наредна дома со Реал би сакал да губат.

Датоме не е наштелован,абе машина за промашување.

Барселона за малце ќе изгубеа од Зелена Гора хаха.Наредна дома со Пао,ништо чудно да изгубат.Гист е во јака форма,ни тројка не промашува.:icon_mrgr:

Со каква леснотија Де Коло игра кошарка.:bravobe:Треба пак да си ја проба среќата во НБА.:misticen::misticen:

Дебили се у НБА. Колку и да се трудиш ако тренерот така си ги зацртал ротациите нема менување. Нек си седи у ЦСКА, Итудис му ја дава сета слобода.

Кај го нашле бе овој Коробков ЦСКА? :eek::shook: Каков аматер човече.
Хигинс го шутира првото слободно,тој будалата се бори за топка.:чда:

Кај го нашле бе овој Коробков ЦСКА? :eek::shook: Каков аматер човече.
Хигинс го шутира првото слободно,тој будалата се бори за топка.:чда:
Мора, ради домашните играчи, плус Фриленд повреден па овој мора да игра, тешка морончина еј. Али и тешко платени се.

Sk1 barcelona-pao,Perperoglou odlicen vo 1/4. Cedevita izgubija od Zadar i Limoges u Zagreb,go suspendiraa Zubcic i so 10 igraci pobedija nagosti kaj Efes :pos:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom