ТА Евролига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се знае кој пие кој плаќа...
Од кај да почнам едино ЦСКА ама тоа и се знаеше дека овој периодот речиси да не губат

Турскиве тимови ми се комедија во Евролига, стварно се смешки. Јес да во овие првите групи има доста изненадувања скоро секоја година, но турскиве тимови се посебна приказна за себе, пред се мислам на Ефес и Фенербахче.

Секоја сезона само купуваат играчи, и тоа какви играчи, високи дострели, одиме на Ф4, одиме незнам каде и на крај само киксираат од екипи од рангот на Цедевита, Стразбур итн. И кога ќе дојди плејоф ќе го сркнат убедливо од некој.

Турскиве тимови ми се комедија во Евролига, стварно се смешки. Јес да во овие првите групи има доста изненадувања скоро секоја година, но турскиве тимови се посебна приказна за себе, пред се мислам на Ефес и Фенербахче.

Секоја сезона само купуваат играчи, и тоа какви играчи, високи дострели, одиме на Ф4, одиме незнам каде и на крај само киксираат од екипи од рангот на Цедевита, Стразбур итн. И кога ќе дојди плејоф ќе го сркнат убедливо од некој.
Па не се сложувам еве Фенер лани играше Ф4 и со тој состав покрај Реал и ЦСКА немаше шанси никој не ги ни гледаше како претенди за титула.
Ефес се покажа добро да не кажам одлично си идниот шампион Реал.

Па не се сложувам еве Фенер лани играше Ф4 и со тој состав покрај Реал и ЦСКА немаше шанси никој не ги ни гледаше како претенди за титула.
Ефес се покажа добро да не кажам одлично си идниот шампион Реал.

Стигнаа и го сркнаа машки. А претходните неколку сезони иако имаат одлични тимови и високи амбиции, на крај ништо не испаѓаше. Муабетот ми беше вложуваат премногу, високи амбиции имаат (посебно Фенер), па види само какви играчи изнакупија претходниве години (Богданович, Бјелица, Гадлок, Диксон, Датоме, Антиќ, Удох, Весели итн. еден куп играчи кои играле и во НБА, за на крај ништо да не направат.

Вечер ништо чудно да ги испребие Реал, играта на ништо не им личи.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Вчера бев на Лимож - Куча Лаборал, неверојатна утакмица, тако само лимож се натпреварува у Еурлоига не ми е јасно ?!??

Стигнаа и го сркнаа машки. А претходните неколку сезони иако имаат одлични тимови и високи амбиции, на крај ништо не испаѓаше. Муабетот ми беше вложуваат премногу, високи амбиции имаат (посебно Фенер), па види само какви играчи изнакупија претходниве години (Богданович, Бјелица, Гадлок, Диксон, Датоме, Антиќ, Удох, Весели итн. еден куп играчи кои играле и во НБА, за на крај ништо да не направат.
Е оваа сезона ако не направат ништо можеш да кажеш иако ЦСКА е прв фаворит а за лани само што го зема тимот Жељко не го имаше склопено скроз по своја мерка.
Оваа сезона е друго.

Вчера бев на Лимож - Куча Лаборал, неверојатна утакмица, тако само лимож се натпреварува у Еурлоига не ми е јасно ?!??
Лимож се шампиони на Франција и преку тоа се квалифицирани ако не ти реторичко и саркастично прашањето :)

Лимож се шампиони на Франција и преку тоа се квалифицирани ако не ти реторичко и саркастично прашањето :)
знам .. само сум саркастичен,ма тоа е страшно досадна кошарка тоа што го играа фчера,23 поена у редина на втора четвртина,пффф ебати евролигашите[DOUBLEPOST=1446229633][/DOUBLEPOST]Химки ја отвара Звезда хохохохохохо

Последно уредено:
Одлична кошарка се игра во второ полувреме кај Куча-Ефес..Баерн ги силуваат кралиците.Џедович оваа сезона игра страшно,а Ренфро е одличен тимски играч.

Мада Баерн киксери се против појаките екипи,ништо чудно да се посерат.[DOUBLEPOST=1446758450][/DOUBLEPOST]Цедевита победи сред Милано.:eek::cuc:

Real dobiva lekcoja po kosarka i po navivanje,gi fati majata od fudbalov :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom