Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не се сложувам еве Фенер лани играше Ф4 и со тој состав покрај Реал и ЦСКА немаше шанси никој не ги ни гледаше како претенди за титула.Турскиве тимови ми се комедија во Евролига, стварно се смешки. Јес да во овие првите групи има доста изненадувања скоро секоја година, но турскиве тимови се посебна приказна за себе, пред се мислам на Ефес и Фенербахче.
Секоја сезона само купуваат играчи, и тоа какви играчи, високи дострели, одиме на Ф4, одиме незнам каде и на крај само киксираат од екипи од рангот на Цедевита, Стразбур итн. И кога ќе дојди плејоф ќе го сркнат убедливо од некој.
Da ne mozes da pobedis vakva cedevita ne znam mizerii teski se Efes

Па не се сложувам еве Фенер лани играше Ф4 и со тој состав покрај Реал и ЦСКА немаше шанси никој не ги ни гледаше како претенди за титула.
Ефес се покажа добро да не кажам одлично си идниот шампион Реал.
Е оваа сезона ако не направат ништо можеш да кажеш иако ЦСКА е прв фаворит а за лани само што го зема тимот Жељко не го имаше склопено скроз по своја мерка.Стигнаа и го сркнаа машки. А претходните неколку сезони иако имаат одлични тимови и високи амбиции, на крај ништо не испаѓаше. Муабетот ми беше вложуваат премногу, високи амбиции имаат (посебно Фенер), па види само какви играчи изнакупија претходниве години (Богданович, Бјелица, Гадлок, Диксон, Датоме, Антиќ, Удох, Весели итн. еден куп играчи кои играле и во НБА, за на крај ништо да не направат.
Лимож се шампиони на Франција и преку тоа се квалифицирани ако не ти реторичко и саркастично прашањетоВчера бев на Лимож - Куча Лаборал, неверојатна утакмица, тако само лимож се натпреварува у Еурлоига не ми е јасно ?!??

знам .. само сум саркастичен,ма тоа е страшно досадна кошарка тоа што го играа фчера,23 поена у редина на втора четвртина,пффф ебати евролигашите[DOUBLEPOST=1446229633][/DOUBLEPOST]Химки ја отвара Звезда хохохохохохоЛимож се шампиони на Франција и преку тоа се квалифицирани ако не ти реторичко и саркастично прашањето![]()