T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофа се, немаат скоро воопшто телефони , а и тие што ги имаат се сра*е, најдобро ако земате од промото 650 заради тарифата, земајте некој телефон без пари, продајте го 3-4 К колку би вредел, и додајте си пари па од некоја приватна мобилара купете си телефон...

Апликација махтв што е инсталирана на сите андроид. Уреди дали се наплатува Кога се гледа тв од. Домашни телевизии

Sent from my D2303 using Tapatalk

Дали мози да се изврши замена на број од постпејд со број од припејд?

Пример- број 1 е постпејд број 2 е припејд. Сакам да ги сменам и број 2 да биди постпејд а број 1 припејд. Значи не зборам за прекин на договорот за постпејд туку само за замена на број. Ке одам странство и не сакам да ризикувам со постпејд број.

Друго ме интересира дали ако сум странство се наплаќа ако некој ми се јави или ми пушти порака?

Дали мози да се изврши замена на број од постпејд со број од припејд?

Пример- број 1 е постпејд број 2 е припејд. Сакам да ги сменам и број 2 да биди постпејд а број 1 припејд. Значи не зборам за прекин на договорот за постпејд туку само за замена на број. Ке одам странство и не сакам да ризикувам со постпејд број.

Друго ме интересира дали ако сум странство се наплаќа ако некој ми се јави или ми пушти порака?
Od pripej mozes da odis vo post pej a obratno ne. I ne se naplaka ako nekoj ti pusti poraka od stranstvo.

Дали кога активираш некој пакет, дали повици, пораки, интернет...и кога ќе ти пратат повратна порака, на пример, пакетот ти трае до 3 Јули...дали тоа значи дека тука влегува и цел 3 Јули до 23:59 навечер или завршува на 2 Јули вечерта во 23:59?

дали знае некој дали даваат гаранција и колкава за земен телефон од фамилу бох новава понуда што е за купен телефон

Дали има некој овде вработен во T-Mobile или пак некој со врски таму? Ми треба HTC Desire 610, но уште немале добиено пратка (во што се сомневам), па ако може некој да ме извести кога ќе го добијат телефонот, или пак да сочува еден на страна. Честам пијачка! ;)

Здраво,

Сакам да прашам нешто во врска со T-Home

Значи мајка ми сака да земе телевизор на рати ама и пензионер е е сега сакам да прашам пошто го видов ова како иде постапката за ваква работа и кој документи треба?

Здраво,

Сакам да прашам нешто во врска со T-Home

Значи мајка ми сака да земе телевизор на рати ама и пензионер е е сега сакам да прашам пошто го видов ова како иде постапката за ваква работа и кој документи треба?
Cek od penzija i kicna karta. Ako imate veke postoecki telefonski broj vo tekekom ako nemate treba da bidete pretplatnici najmalku 6 meseci pa posle imate pravo da zemete ured na rati.

Што е со цениве од Т-Мобајл?

Има некој да не просветли зошто се е скапнато за едно 30-40%?

Од тарифи до телефони.

Што е со цениве од Т-Мобајл?

Има некој да не просветли зошто се е скапнато за едно 30-40%?

Од тарифи до телефони.
Ja mislam deka ovie od t-mobile ili se ludi,ili nesto im fali. Znaci vaka play m bese pretplata od 600 denari a sega ja napravile 800. Play L bese 800,a sega e 1400. Telefonite sto gi davaa za tarifniot model play m sega gi davaat po taa cena za tarifniot model play L. Znaci povisoka pretplata od 600 denari. Pa dali e ova normalno???????? Inaku toj sto go pravi cenovnikot vo t- mobile e edno tesko neizziveano narkomance,koe gi menuva cenite na telefonite kako saka.

На претплата во Т-Мобиле со 2 год договор поскапи телефони, отколку по мобилари и продавници за техника.

Пишујте им сегде кајшто ќе стигнете дека се тешки ретардоси со цените:
имејл: kontakt@t-mobile.mk
фан страна: https://www.facebook.com/t.mobile.mk?ref=ts&fref=ts

g2 mini t-ebale i anhoch.PNG

isto so paketot so family box telefonite cenitre ripnaa za nedela dena nenormlano lud lg l 70 od 450 za ednokraten iznos sega e 3450 negde duplo ripna nekoi modeli troduplo stvarno neznam so e rabotava sss

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom