Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не важит, си се заебал освен ако не си платиш пенали и не го раскинеш тој договор.Имам обновено договор и земено телефон од тмобиле што ми следува пред околу 2месеци, а моментално има нова промо понуда. Знае ли некој дали истата важи и за корисници како мене што веќе го имаат обновено договорот и земено телефон ?
Ne bidi tolku grub so komentarot. Mozese malku na suptilen nacin da mu kazesНе важит, си се заебал освен ако не си платиш пенали и не го раскинеш тој договор.
Милан фан е не му замерамNe bidi tolku grub so komentarot. Mozese malku na suptilen nacin da mu kazes
Не бе не бев груб, незнам можит така звучит, напишав си се заебал и вистина се заебал ев и јавно се извинвам за грубоста..Ne bidi tolku grub so komentarot. Mozese malku na suptilen nacin da mu kazes
Мислам дека операторот никогаш не го прекинува разговорот, туку тоа ти го прави софтверски телефонот. Пример додека бев на вип со еден телефон на секој 30 мин ми прекинуваше, го сменив телефонот после тоа имав правено разговори и над 1 час без проблем. Ама ова земи го со доза на резерва, јас ти кажувам што се случувало кај мене, не е некоја информација од операторивеКоја цена е бројче на припејд? Дали прекинува повикот после некое време? дека вип-ов се шит за овие ствари. Конкретно ми треба да не прекине барем два саати.![]()
Јас па мислам дека е до операторот дека на голем дел познаници им се прекинува на вип, а сега мене ме интересира дали е стабилно ова на t-mobile.Мислам дека операторот никогаш не го прекинува разговорот, туку тоа ти го прави софтверски телефонот. Пример додека бев на вип со еден телефон на секој 30 мин ми прекинуваше, го сменив телефонот после тоа имав правено разговори и над 1 час без проблем. Ама ова земи го со доза на резерва, јас ти кажувам што се случувало кај мене, не е некоја информација од операториве
Јас па мислам дека е до операторот дека на голем дел познаници им се прекинува на вип, а сега мене ме интересира дали е стабилно ова на t-mobile.![]()
6 месеци.До колку месеци однапред можеш да го продолжиш договорот и да лапнеш телефонче од новава понуда ?т.е договорот ми истекува Октомври 2014.