T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам намалени се некои телефони. Пример Алкател идол мини беше 4500 во тарифа пензионер до пред неколку дена, сега е 3000 :vozbud:

Имам обновено договор и земено телефон од тмобиле што ми следува пред околу 2месеци, а моментално има нова промо понуда. Знае ли некој дали истата важи и за корисници како мене што веќе го имаат обновено договорот и земено телефон ?

Имам обновено договор и земено телефон од тмобиле што ми следува пред околу 2месеци, а моментално има нова промо понуда. Знае ли некој дали истата важи и за корисници како мене што веќе го имаат обновено договорот и земено телефон ?
Не важит, си се заебал освен ако не си платиш пенали и не го раскинеш тој договор.

Ne bidi tolku grub so komentarot. Mozese malku na suptilen nacin da mu kazes
Не бе не бев груб, незнам можит така звучит, напишав си се заебал и вистина се заебал ев и јавно се извинвам за грубоста..

Де бе никаде не прочитав грубост уживај ;)

Дечки поседен пат ко го продолжвев договоров мислам дека ми беше 4ти пат да го продожвам и ми дадоја бааги попуст ради то, негде од прилика 40% попуст на сите телефони во предплатата, ме интересират дали сеа 5ти пат ќе ми дает пак некаков попуст, ако има некој што долги години е во Т-Мобиле и брзо го продолжил договорот нека кажит дали имат такво нешто уште :)..

Која цена е бројче на припејд? Дали прекинува повикот после некое време? дека вип-ов се шит за овие ствари. Конкретно ми треба да не прекине барем два саати.:pipi:

Која цена е бројче на припејд? Дали прекинува повикот после некое време? дека вип-ов се шит за овие ствари. Конкретно ми треба да не прекине барем два саати.:pipi:
Мислам дека операторот никогаш не го прекинува разговорот, туку тоа ти го прави софтверски телефонот. Пример додека бев на вип со еден телефон на секој 30 мин ми прекинуваше, го сменив телефонот после тоа имав правено разговори и над 1 час без проблем. Ама ова земи го со доза на резерва, јас ти кажувам што се случувало кај мене, не е некоја информација од операториве

Мислам дека операторот никогаш не го прекинува разговорот, туку тоа ти го прави софтверски телефонот. Пример додека бев на вип со еден телефон на секој 30 мин ми прекинуваше, го сменив телефонот после тоа имав правено разговори и над 1 час без проблем. Ама ова земи го со доза на резерва, јас ти кажувам што се случувало кај мене, не е некоја информација од операториве
Јас па мислам дека е до операторот дека на голем дел познаници им се прекинува на вип, а сега мене ме интересира дали е стабилно ова на t-mobile. :unsure:

Јас па мислам дека е до операторот дека на голем дел познаници им се прекинува на вип, а сега мене ме интересира дали е стабилно ова на t-mobile. :unsure:

Не знам искрено што е работата, вакво нешто ми се има дешавано многупати со многу телефони и на сите оператори.

До колку месеци однапред можеш да го продолжиш договорот и да лапнеш телефонче од новава понуда ? :) т.е договорот ми истекува Октомври 2014.

Може 2 прашања?

1. На пример ако има случено деловен договор со 2 броја, дали треба да чекаш да истечи договорот па да додадеш нов број?
2. Дали
HUAWEI ASCEND P6
го има во т-мобајл?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom