T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае која е процедурата да си земам микро сим картица за Ајфон. Инаку сум претплатник на тмобајл односно нив корисник? anyone?

Обично читам некои членови пишуваат кога се очекуваат нови количини на телефони. Има ли нешто да се очекува во скоро време, гледам моменталната понуда на интернет е слаба, што значи фактичката состојба е очајна.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Обично читам некои членови пишуваат кога се очекуваат нови количини на телефони. Има ли нешто да се очекува во скоро време, гледам моменталната понуда на интернет е слаба, што значи фактичката состојба е очајна.

Потврдено, во салонот немаат телефони ни за на излог да стават.

Сакам да го зеам Sony Xperia T од T-mobile ми рекоа дека го немаат на лагер па дали имате информации кога би можел да стигне и дали би можел јас без врски уопште да успеам да го зеам тој у брзо време (зборам за отприлика еден месец дали би можел да го зеам)??

Како да проверам уште колку бесплатни MB интернет, колку бесплатни пораки и минути имам ?
На претплата сум иначе.

Dobro so dva zbora kazano, idiotive od t-mobile i ostanative 2 operatora uste mislat deka korisnikot treba da gi moli za usluga? mislam dali se normalni u koj vek ziveat? namesto tebe da te molat za tvoi pari(a ti si spremen da dades pari) oni uste go teraat ona "od mene zavisis" fora. A nikoj poveke u mk da ne kupuva mobilni i da ne se zamara moze? pa da vidime koj kako ke igra?

Како да проверам уште колку бесплатни MB интернет, колку бесплатни пораки и минути имам ?
На претплата сум иначе.

Ќе си се регистрираш на сајтот. За интернетот мислам дека има сума сумарум колку си искористил, за минутите и за пораките мислам дека нема, ама има детална сметка кој, кога си барал па ќе си пратиш таму до каде си. ;)

На претплата сум иначе.
Ако користиш андроид симни ја PhoneUsage и во секој момент ќе си ја гледаш состојбата за интернет и пораки. И за разговор мојш, ама и кон Т-Мобиле и кон останати мрежи ќе ти кажвит заедно :).

Има некој искуство со Xperia J ?

Сакам да го земам на постпејд во t-mobile,па ме интересира дали е океј телефонот или не ?

Гледам спецификации на gsmarena и ми изгледа на солиден за тие пари,а и изгледав неколку ревјуа на јутуб,не изгледа лошо телефонот.

edno prasanje iam znaci t mobile move balance go tresnav i dobro go ostetiv otstrana na maskava i sea sakaam da zeam gumena maska ko na ajfonite znajte dali ima vo t mobile ili dali moze da se poraca i da vi donesat za mojov mobilen zs za ajfonive znam imat ???

Има некој искуство со Xperia J ?

Сакам да го земам на постпејд во t-mobile,па ме интересира дали е океј телефонот или не ?

Гледам спецификации на gsmarena и ми изгледа на солиден за тие пари,а и изгледав неколку ревјуа на јутуб,не изгледа лошо телефонот.
Боље земи си ZTE Grand X In, телефонот е чудо, за тие пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom