- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Jaви се на 122Фала многу, не сум го видел ова. Како и да е, ги немаат сите телефони внесено таму, па ќе морам до салон да одам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jaви се на 122Фала многу, не сум го видел ова. Како и да е, ги немаат сите телефони внесено таму, па ќе морам до салон да одам.
Обично читам некои членови пишуваат кога се очекуваат нови количини на телефони. Има ли нешто да се очекува во скоро време, гледам моменталната понуда на интернет е слаба, што значи фактичката состојба е очајна.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Нема, и јас сакам да го земам, ми рекоа неделава ќе го добијат, ама нивното "неделава", јасно ни е на сите.Da ne znae nekoj dali go imaat na lager Zte Grand X In ?
Da ne znae nekoj dali go imaat na lager Zte Grand X In ?
Како да проверам уште колку бесплатни MB интернет, колку бесплатни пораки и минути имам ?
На претплата сум иначе.
Ако користиш андроид симни ја PhoneUsage и во секој момент ќе си ја гледаш состојбата за интернет и пораки. И за разговор мојш, ама и кон Т-Мобиле и кон останати мрежи ќе ти кажвит заедноКако да проверам уште колку бесплатни MB интернет, колку бесплатни пораки и минути имам ?
На претплата сум иначе.
Боље земи си ZTE Grand X In, телефонот е чудо, за тие пари.Има некој искуство со Xperia J ?
Сакам да го земам на постпејд во t-mobile,па ме интересира дали е океј телефонот или не ?
Гледам спецификации на gsmarena и ми изгледа на солиден за тие пари,а и изгледав неколку ревјуа на јутуб,не изгледа лошо телефонот.