T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Нарачуваат телефони за нивни луѓе - пред мои очи стигна комбето во салонот,им оставија 5-6 ќеси со мобилни,а мене ми рекоа дека нема никакви телефони.

Па морав да фаќам врски, т.е. вработена во салон еден во скопје,да ми најде телефон (и јас незнам од каде ги бараше ваљда низ скопје низ салоните) па да го прати во мојот град,и дебилите да ми го дадат.

Дали има најави за продолзување на промо периодот?

И друго дали мора да земам телефон од тие што им се на лагер во салон на денот кога потпишувам договор или мозе да се договориме со нив да чекам додека моделот што го сакам пристигне?

Дали има најави за продолзување на промо периодот?

И друго дали мора да земам телефон од тие што им се на лагер во салон на денот кога потпишувам договор или мозе да се договориме со нив да чекам додека моделот што го сакам пристигне?
Може да го потпишеш договорот, а да почекаш да стигне телефонот кој го сакаш, кога ќе го зимаш треба да го покажеш договорот и готово :).

Планираат ли овие од Т-М да прават некои намалувања на цените во скоро време или да донесат некои нови модели.
Планирам да си земам едно телефонче во Фемили М претплата до 4 000. Предлози некој? :)

DqlVeVP.jpg

:гомце:

Oд 10-15 овој месец ќе донеле телефони. Ај не ми се чека веќе.

Тие шо не успеа да потпишат од Промо понудата за 500 денари, сеа ја имате истата во Relax Surf M пакетот само не е 500 туку е 600 :).

Многу слаби Т-М :facepalm:
Инаку, има некој раскинувано договор? Како оди постапката?

како иде ова со постпејд сметката.........значи на 1 име имаме 3 броја,и порака само на мајка ми и стигна за кредит нешто а у,на др 2 броја ништо?

Знае некој како оди доплатувањето за телефон со замена на поените од Мој клуб ? Ми треба сооднос на поените во однос на денари, дали зависи од избраниот телефон и слично. Според моиве калкулации од нивниот сајт ми изгледа како да се 1:4 или 1:5 денари во однос на поени. Има некој други информации ?

Знае некој како оди доплатувањето за телефон со замена на поените од Мој клуб ? Ми треба сооднос на поените во однос на денари, дали зависи од избраниот телефон и слично. Според моиве калкулации од нивниот сајт ми изгледа како да се 1:4 или 1:5 денари во однос на поени. Има некој други информации ?
Имаш на сајтот тоа
Ќе го одбереш телефонот и ќе видиш цени со мојот клуб

Имаш на сајтот тоа
Ќе го одбереш телефонот и ќе видиш цени со мојот клуб

Фала многу, не сум го видел ова. Како и да е, ги немаат сите телефони внесено таму, па ќе морам до салон да одам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom