T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Исто и Роби Телекабел донира и тоа прв беше Телекабел.
Секоја чест за 3те оператори што донираа.
Не битно кој е прв кој втор кој трет и така натаму.Битно е дека направиле хуманитарен гест големи фирми.

На Mobile S тарифата во западен балкан роамимг вклучени се разговорите и смс пораки? Не е многу јасно на веб

На Mobile S тарифата во западен балкан роамимг вклучени се разговорите и смс пораки? Не е многу јасно на веб
https://www.telekom.mk/roaming-vo-zapaden-balkan.nspx
Еве овде е добро објаснето, мислам дека ти одзема од вклучените минути кога правиш муабет од западен Балкан кон Македонија. Ама земи прашај на Chat на Messenger ќе ти одговорат.

https://www.telekom.mk/roaming-vo-zapaden-balkan.nspx
Еве овде е добро објаснето, мислам дека ти одзема од вклучените минути кога правиш муабет од западен Балкан кон Македонија. Ама земи прашај на Chat на Messenger ќе ти одговорат.
Вртење на број пример си во Србија и вртиш на број во Македонија дополнително не ти наплаќа.

За СМС не знам како е точно зошто најмалку или скоро никогаш не праќам СМС на броеви во западен балкан.

NA telekom zs mobilnata sto ke kazete toa treba da se realni ceni i na web

Attachments

• Messenger_creation_638220099130653.jpeg
    Messenger_creation_638220099130653.jpeg
    149,7 KB · Прегледи: 17
Колку го имаат уништено овие сајтот, тоа е чудо едно! Тотално непрегледен е. Ако сакаш да склучиш нов договор со нов уред, немаш опција да видиш ни колку ќе ти биде вкупната сума а не па месечната сметка / ратата за уредот. Посебно ги ставиле уреди, посебно мобилни услуги и сега ја треба да бидам математичар и да пробам да ја откријам Америка.

Ужас е сајтот! Пред 2 години кога последно склучував договор беше бонбона.

Освен виа грдите пакети за Роаминг шо ги имат, 3GB, 10 дена за 700 денара, нудат ли други Роаминг пакети Телеком?

За во западен Балкан има 10 гб, ама не ми треба за во западен Балкан.

Освен виа грдите пакети за Роаминг шо ги имат, 3GB, 10 дена за 700 денара, нудат ли други Роаминг пакети Телеком?

Ако патуваш во Хрватска, Грција, Бугарија или Турција, има 3GB за 499 денари / Роаминг за во Балкан. Овој ти е поефтин за 200 денари, а имаш исто GB и има важност од 30 дена.
Тие се пакетите за во роаминг. Во А1 имаш за 999 денари 10GB интернет и во припејд, земи припејд број од А1 и активирај.
Друга алтернатива е да купиш нова сим картичка таму кај што ќе одиш и то е.

Ако патуваш во Хрватска, Грција, Бугарија или Турција, има 3GB за 499 денари / Роаминг за во Балкан. Овој ти е поефтин за 200 денари, а имаш исто GB и има важност од 30 дена.
Тие се пакетите за во роаминг. Во А1 имаш за 999 денари 10GB интернет и во припејд, земи припејд број од А1 и активирај.
Друга алтернатива е да купиш нова сим картичка таму кај што ќе одиш и то е.

А1 опцијата е само за Западен Балкан или може и Европа? Ми треба за Франција, Шпанија, Италија.

А1 опцијата е само за Западен Балкан или може и Европа? Ми треба за Франција, Шпанија, Италија.
Со А1 роамингот што е, можеш низ цела ЕУ, за 999 денари добиваш 10Gb, за 499 денари 3GB интернет.

Катастрофа се со понудата за роаминг-интернет пакетите , во нивната мрежа во Македонија 3 гига неможеш да ги потрошиш појди во роаминг за 1 ден ги лапа како алва а стандард фб , вибер ватсапп ништо посебно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom