T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам имат табела со мобилни оператори во странство за кој важе роаминг пакетот.

"Активираниот Интернет Свет пакет важи само доколку сте најавени на мрежата од странските мобилни оператори наведени во табелата."

Што доколку се поврзам на оператор што не е спомнат во табелата?

Гледам имат табела со мобилни оператори во странство за кој важе роаминг пакетот.

"Активираниот Интернет Свет пакет важи само доколку сте најавени на мрежата од странските мобилни оператори наведени во табелата."

Што доколку се поврзам на оператор што не е спомнат во табелата?
Нема да ти важи пакетот. Ќе ти наплати по регуларна цена. Ќе те чини многу ... Зато внимателно или подобро локално бројче купи си ако е за подолг период

Нема да ти важи пакетот. Ќе ти наплати по регуларна цена. Ќе те чини многу ... Зато внимателно или подобро локално бројче купи си ако е за подолг период
Работата е што автоматски ми беше да се поврзува телефонот, и едно време во Шпанија приметив дека сум поврзан на оперстор што го нема во листата.

Отворив телеком апликацијата, гледам интернетот во пакетот ми беше намален, а немаше зголемување на дополнителните трошоци.

Ваљда сум океј, или ќе се виде на сметката за некоа ден?

Работата е што автоматски ми беше да се поврзува телефонот, и едно време во Шпанија приметив дека сум поврзан на оперстор што го нема во листата.

Отворив телеком апликацијата, гледам интернетот во пакетот ми беше намален, а немаше зголемување на дополнителните трошоци.

Ваљда сум океј, или ќе се виде на сметката за некоа ден?

За Шпанија важи ако си на овие три оператори поврзан (веројатно на сите)

ШпанијаVodafone Espana S.A.U.
Telefonica Espana
Orange Espagne S.A

За Шпанија важи ако си на овие три оператори поврзан (веројатно на сите)

ШпанијаVodafone Espana S.A.U.
Telefonica Espana
Orange Espagne S.A
Топ, ме поврзуваше на Movistar, уствари тоа било воа Telefonica Espana пишано тука.
Фала ти во секој случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom