- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 1.009
- Локација
- Severo Jug
- Веб-сајт
- www.youtube.com
A1 заспаа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A1 za +100ka se samo ....A1 заспаа
Не битно кој е прв кој втор кој трет и така натаму.Битно е дека направиле хуманитарен гест големи фирми.Исто и Роби Телекабел донира и тоа прв беше Телекабел.
Секоја чест за 3те оператори што донираа.
https://www.telekom.mk/roaming-vo-zapaden-balkan.nspxНа Mobile S тарифата во западен балкан роамимг вклучени се разговорите и смс пораки? Не е многу јасно на веб
Вртење на број пример си во Србија и вртиш на број во Македонија дополнително не ти наплаќа.https://www.telekom.mk/roaming-vo-zapaden-balkan.nspx
Еве овде е добро објаснето, мислам дека ти одзема од вклучените минути кога правиш муабет од западен Балкан кон Македонија. Ама земи прашај на Chat на Messenger ќе ти одговорат.
Ако патуваш во Хрватска, Грција, Бугарија или Турција, има 3GB за 499 денари / Роаминг за во Балкан. Овој ти е поефтин за 200 денари, а имаш исто GB и има важност од 30 дена.Освен виа грдите пакети за Роаминг шо ги имат, 3GB, 10 дена за 700 денара, нудат ли други Роаминг пакети Телеком?
За во западен Балкан има 10 гб, ама не ми треба за во западен Балкан.
Ако патуваш во Хрватска, Грција, Бугарија или Турција, има 3GB за 499 денари / Роаминг за во Балкан. Овој ти е поефтин за 200 денари, а имаш исто GB и има важност од 30 дена.
Тие се пакетите за во роаминг. Во А1 имаш за 999 денари 10GB интернет и во припејд, земи припејд број од А1 и активирај.
Друга алтернатива е да купиш нова сим картичка таму кај што ќе одиш и то е.
A1 imas , i za euА1 опцијата е само за Западен Балкан или може и Европа? Ми треба за Франција, Шпанија, Италија.
Со А1 роамингот што е, можеш низ цела ЕУ, за 999 денари добиваш 10Gb, за 499 денари 3GB интернет.А1 опцијата е само за Западен Балкан или може и Европа? Ми треба за Франција, Шпанија, Италија.
Катастрофа се со понудата за роаминг-интернет пакетите , во нивната мрежа во Македонија 3 гига неможеш да ги потрошиш појди во роаминг за 1 ден ги лапа како алва а стандард фб , вибер ватсапп ништо посебноОсвен виа грдите пакети за Роаминг шо ги имат, 3GB, 10 дена за 700 денара, нудат ли други Роаминг пакети Телеком?
За во западен Балкан има 10 гб, ама не ми треба за во западен Балкан.