T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска бев во т-мобајл сакав да префрлам 3 броја од при-пејд на пост-пејд во промо тарифите и да земам телефони,но ми кажаа дека немат никакви телефони (касно палам и јас :icon_lol:) ,но по важното е дека ми кажаа ќе имало и намалување на некои телефони демек,ќе им стигнеле на ~10ти.

Me gustah

Прегледај го приврзокот 54842

Ова ми стој во my t-mobile, и ме плашит. Јас сум на промо 499, зошто ми се наплаќа интернетов? И остнативе 57 денари зошто се ко немам поминато нит 100м кон останати мрежи?
ја го преправив договорот исто на промо 500 и ко шо разбрав со т мобајл и т хоум имаш неограничено колку сакаш да збориш ништо не се наплаќа ни виспоставување повик ни минута ни секунда.. исто и со интернетот... договорот го напраив на 8ми декемви - гледам сметка 3000+ се јаввив прашав шо е работа ми рекоа дека се што е на т мобајл и т хоум и интернет на крај се одзема и не с еплаќа ништо... ме буни порака шо ми стигна од нив дека имам за декември да платам 1200 денара - зашто? појма немам! чекам сметка да ми дојде па коа ке им се распалам у те мобајл нема да може ни обезбедувањето да ме тргне!

ја го преправив договорот исто на промо 500 и ко шо разбрав со т мобајл и т хоум имаш неограничено колку сакаш да збориш ништо не се наплаќа ни виспоставување повик ни минута ни секунда.. исто и со интернетот... договорот го напраив на 8ми декемви - гледам сметка 3000+ се јаввив прашав шо е работа ми рекоа дека се што е на т мобајл и т хоум и интернет на крај се одзема и не с еплаќа ништо... ме буни порака шо ми стигна од нив дека имам за декември да платам 1200 денара - зашто? појма немам! чекам сметка да ми дојде па коа ке им се распалам у те мобајл нема да може ни обезбедувањето да ме тргне!

Ај кога ќе ти стигне сметка пиши што си напраил,многу ме интересира зашто и јас се префрлив во промо500.

Намалување на цените на некои телефони во T-Mobile од 10-ти Јануари. Тогаш и ќе им стигнат сите телефони.

ахам ама чим на некои значи на послабите :)
Не се знае, али ова го прават со дел да ги полакомат тие што сеуште не се одлучиле кај кој оператор да потпишат 2 годишен договор :).

Потпишав договор на 17ти, и сеа сметкава ќе ми е од 17 до 17 или од 1 до 31 во месецот?

Потпишав договор на 17ти, и сеа сметкава ќе ми е од 17 до 17 или од 1 до 31 во месецот?

Од 1 до 31 ќе ти биде. Ќе платиш претплата за деновите од 17 до крајот на месецот и после ќе си тераш од 1.

Не се знае, али ова го прават со дел да ги полакомат тие што сеуште не се одлучиле кај кој оператор да потпишат 2 годишен договор :).
па сигурно дека они ке не зезнат нема ние нив :)))))

Може ќе звучам ботски ама да си прашам.....

Сега сакам да земам ова тарифата промо 499,ме интересира дали можам да побарам да ми биде "ограничено" кога ќе ги скинам тие 499 да не ми дозволува повеќе да звонам само да примам повици ?

Може ќе звучам ботски ама да си прашам.....

Сега сакам да земам ова тарифата промо 499,ме интересира дали можам да побарам да ми биде "ограничено" кога ќе ги скинам тие 499 да не ми дозволува повеќе да звонам само да примам повици ?

Како мислиш кога ќе ги скинеш? Имаш неограничено разговори кон T-Mobile и Т-Home, и 100 минути кон други мрежи. Ако мислиш да не ти дава да ѕвониш на други оператори, после трошењето на тие 100 минути, не знам дали може.

Н нема од намалување телефони :)
Уште им немаат стигнато телефоните. Ми кажаа понеделник, вторник ќе ги добијат сите модели. А за намалувањето, јас само пренесов што ми кажаа во контакт центар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom