T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Јебига, пошто јас добив директна информација од еден човек, мене ми кажаа во контакт центар да почекам ако не ми се брза, а и други луѓе спомињаа дека го слушнале истото, затоа го напишав мислењето, е сега дали стварно ќе бидне, не знам :)

Haha pa toa sve treba da se izbrka. Sega tie vo call centar se staveni tamu za da prodadat ili da brkaat klientela?
Neznam ja koja im e logikata....Ko sega mi ide mene musterija zagrean v kraj i ja mu vikam...."Druze abe nie sme skapicki a da si prosetas ti na drugo mesto ili pocekaj moze ke nabavime nesto poeftino"
....non sense

Ќе сака ли некој да ми објасни што им значи тоа "Иницијално плаќање" на Т-Мобајл?

Ќе сака ли некој да ми објасни што им значи тоа "Иницијално плаќање" на Т-Мобајл?
Мислам дека тоа е сума што мора да се плати при земањето на телефонот, не може да се цепка на рати и слични гњавења. Ако сум грешка нека ме поправи некој.

Мислам дека тоа е сума што мора да се плати при земањето на телефонот, не може да се цепка на рати и слични гњавења. Ако сум грешка нека ме поправи некој.
Благодарам на одговорот. :)

Untitled.png

Ова ми стој во my t-mobile, и ме плашит. Јас сум на промо 499, зошто ми се наплаќа интернетов? И остнативе 57 денари зошто се ко немам поминато нит 100м кон останати мрежи?

Има ли некој друг проблеми со мрежата во последниве 2 дена или само јас ?

Ептен е слаба последниве два дена, на 2 максимум три цртки ми е.
Meне ми е стално за 1-2 цртки ама никогаш немам проблеми, во секое време вртам и во секое време сум достапен. Мојт и до телефонот да е то со цртките.

Meне ми е стално за 1-2 цртки ама никогаш немам проблеми, во секое време вртам и во секое време сум достапен. Мојт и до телефонот да е то со цртките.
Ок тоа, вртам и достапен сум и јас во секое време. Бидејќи пред некој ден купив мобилен од кај нив и ми дадоа бројче, па незнам како стојат со мрежата, а бев корисник на One.

Да не знае некој дали има С3 по салониве да не се акам у гужвиве???

да ви кажам на мене што ми се случи :mad: сакам да го префрлам бројот од т-мобиле на Вип како и сите други пошто ми стига голема сметка, решив да го пренесам бројот на Вип и пополнив барање во салонот на Вип, првиот пат го одбија, вториот пат истотака но ми ја и деактивираа сим картичката :tapp: и на вип дават образложение дека кај нив таков број не постои???? кои п**ери.

Денеска бев во т-мобајл сакав да префрлам 3 броја од при-пејд на пост-пејд во промо тарифите и да земам телефони,но ми кажаа дека немат никакви телефони (касно палам и јас :icon_lol:) ,но по важното е дека ми кажаа ќе имало и намалување на некои телефони демек,ќе им стигнеле на ~10ти.

Многу изподпишаја договори на Промо 499, сега следна новост околу пакетите во Т-Мобиле ќе бидит за точно 2 години кога на овие пакети ќе му истекува договорот. Тогаш можеби ќе дадат и 500 минути кон други мрежи за 500 денари месечно xD.

Многу изподпишаја договори на Промо 499, сега следна новост околу пакетите во Т-Мобиле ќе бидит за точно 2 години кога на овие пакети ќе му истекува договорот. Тогаш можеби ќе дадат и 500 минути кон други мрежи за 500 денари месечно xD.

да надополнам,јас мислев дека промо им трае до 31 и ме трефна главата,но ми кажаа дека трае до крајот на јануари.....после фајром кој зеде зеде :D

исто и јас планирам 499 да ја земам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom