...е да де денес било топло кога врнеЕпа нека се спои темава со веќе постоечката. Топлово ме удри у глава и не ни проверував дали има тема ваква
У мој град беше топло и спарно еве дури сега завена....е да де денес било топло кога врне
Абе она веќе коментираше нормално (ненормално за неа) Изгледа почна да добива осет и се воздржуваЈа ќе го причекам постот на бијонс со 18 фул-сајз слики и википедија-информации на „темава“, па после ќе размишљам.
Ја ќе го причекам постот на бијонс со 18 фул-сајз слики и википедија-информации на „темава“, па после ќе размишљам.
Туширањето е со брзината на светлината, а капењето е поискулирано малце.а која е разликата меѓу туширање и капење?
Ја ќе го причекам постот на бијонс со 18 фул-сајз слики и википедија-информации на „темава“, па после ќе размишљам.
Ќе почнам да верувам у граџанско форумска проактивност. После изедени вагони говна од наша страна, конечно решила да стане човек со малку усул што за оваа жабокречина е веќе едно напредно ниво.Абе она веќе коментираше нормално (ненормално за неа) Изгледа почна да добива осет и се воздржува
Не знам дали постои на форумов ваква тема но ми дојде да отворам тема откако се истуширав.
Туширањето е здравје. Со туширањето се исфрла потта, се чити кожата од бактерии.
Мене ме интересира колку често се туширате во лето а колку во зима ?
Јас во лето многу почесто на секој втор ден или секој трет а ако е доста потопло дури и секој ден. Преку зима тоа е еднаш до два пати неделно.
Секогаш практикувам да е со повеќе топла вода дури и во лето за да се изедначи температурата на телото со температурата која е надвор на сонце. Затоа и преку лето најубаво ми е туширање денски. Исто така јас ако не се истрлам (или како и да се вика тоа) и исплакнам два пати со шампоните некако се чувствувам како да не сум доволно чист но во последно време го избегнувам тоа затоа што пред се се троши многу вода, шампон, а сум читал и слушнал дека секое туширање премногу со шампони дека може да дојде до повеќе уништување на слојот од кожата.
Абе чекај малце , изброј до 10. Не избрзувај со заклучоци. Не се освестуваат луѓето тука така оп, трт.Ќе почнам да верувам у граџанско форумска проактивност. После изедени вагони говна од наша страна, конечно решила да стане човек со малку усул што за оваа жабокречина е веќе едно напредно ниво.
Мада...
Не сум многу активен на форумов и не ја следам многу што праи по други теми, а своевремено поставуваше дијагнози за тешки болести и препишуваше терапии и хируршки третмани.