Tип на денот (Читај правила во прв пост)

N

Nicky Santoro

Гостин
Базел 3+ 99%
Најверојатно ќе ви кажам уште една покасно

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
кај има Копачка или Бетсити во Прилеп? и дали ја има во некоја друга ( моцарт, вилхил, спортлајф, хоризонт) ?
--- надополнето: 17 јули 2012 во 11:52 ---
и гледајте не ја ширете многу работава оти гнасиве одма че ја блокира.
ја имаш во спортлајф во прилеп бате...

а мислиш кладилнициве не знаат веќе? еееееееее тие пред нас ги знаат тие работи :(
--- надополнето: 17 јули 2012 во 19:11 ---
11 беше за двојка пред 30тина саати, мамата да им ја ебам која успеаа на 7 да го кутнат во Моцарт ..
а за на голој вардар да се игра? че има фазла од 3?

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
ја имаш во спортлајф во прилеп бате...

а мислиш кладилнициве не знаат веќе? еееееееее тие пред нас ги знаат тие работи :(
--- надополнето: 17 јули 2012 во 19:11 ---

да видов дека го има првенството ама глупо е шо само ден за ден ги дава. и во моцарт има ама само тие за денеска шо се. во утрешнио додаток че ја има. колку че биди одприлика коеф ?

М

Мартин`

Гостин
Јас мислам тешко дека ќе оди 3+ таа.. Бате последниве утакмици многу слабо играше во домашното првенство и највеќе ако мене ме прашуваш ќе успее да даде 1 гол но не и повеќе, за Вардар очекувам да постигне барем 1 гол на натпреварот.

Така да јас по би одел на 2-3 гола сепак се е можно :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ептен го преценувате Вардар...

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Тука у Валета моментално е 44 степена со голеа влажност на воздухот. Типот има 3-4 Бразилци и добар напаѓач Мастуф мислам се викаше. Партизан ќе има голема подржка , пошто на Малта врие од Срби , плус и влезот е бесплатен ( ќе одам да ги гледам :D ). Не знам како ќе делува жештината на Партизан , ама веривајте тешко се трче на овој пекол. Можда GG е добра опција тука.
.
Told ya , ГГ е добра опција ;)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Оти на бет365 за утре нема ништо понуда од кошарка? Како е на другиве страни?
Кога веќе станува збор за Вардар еве ви добар тип, Вардар 2-ка хен. (+2) 2.10 на бет365. Мислам нема кај да бега (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom