11 беше за двојка пред 30тина саати, мамата да им ја ебам која успеаа на 7 да го кутнат во Моцарт ..Za utre za Vardar 2 @8.50 koef i ubav koef za x2 @3.15
ја имаш во спортлајф во прилеп бате...кај има Копачка или Бетсити во Прилеп? и дали ја има во некоја друга ( моцарт, вилхил, спортлајф, хоризонт) ?
--- надополнето: 17 јули 2012 во 11:52 ---
и гледајте не ја ширете многу работава оти гнасиве одма че ја блокира.
а за на голој вардар да се игра? че има фазла од 3?11 беше за двојка пред 30тина саати, мамата да им ја ебам која успеаа на 7 да го кутнат во Моцарт ..
да видов дека го има првенството ама глупо е шо само ден за ден ги дава. и во моцарт има ама само тие за денеска шо се. во утрешнио додаток че ја има. колку че биди одприлика коеф ?ја имаш во спортлајф во прилеп бате...
а мислиш кладилнициве не знаат веќе? еееееееее тие пред нас ги знаат тие работи
--- надополнето: 17 јули 2012 во 19:11 ---
а за на голој вардар да се игра? че има фазла од 3?
Јас мислам тешко дека ќе оди 3+ таа.. Бате последниве утакмици многу слабо играше во домашното првенство и највеќе ако мене ме прашуваш ќе успее да даде 1 гол но не и повеќе, за Вардар очекувам да постигне барем 1 гол на натпреварот.а за на голој вардар да се игра? че има фазла од 3?
се мислам да им ја примам уплатата на овие типувачите на Вардар....Ептен го преценувате Вардар...
.Тука у Валета моментално е 44 степена со голеа влажност на воздухот. Типот има 3-4 Бразилци и добар напаѓач Мастуф мислам се викаше. Партизан ќе има голема подржка , пошто на Малта врие од Срби , плус и влезот е бесплатен ( ќе одам да ги гледам ). Не знам како ќе делува жештината на Партизан , ама веривајте тешко се трче на овој пекол. Можда GG е добра опција тука.
кријат нешто,изгледа немаме разбрано.......да не ги купи некој шеик од Катар ??За утре има еден куп утакмици вие во Вардар се запнавте??..
во која кладилница е 1.6?Seattle - Chelsea 2 @ 1.60