- Член од
- 19 февруари 2006
- Мислења
- 2.233
- Поени од реакции
- 349
ги има ли кладилнициве во аеродром ?predlog:
Manchester City - Al-Hilal 7+
vo bundes e 8 koef
mozzart 7.5
ги има ли кладилнициве во аеродром ?predlog:
Manchester City - Al-Hilal 7+
vo bundes e 8 koef
mozzart 7.5
Ги има ама завршија 2 @9.00 им повеќе одговара отколку 7+ @8.00ги има ли кладилнициве во аеродром ?
може точните локации да ми ги кажешГи има ама завршија 2 @9.00 им повеќе одговара отколку 7+ @8.00
Aarhus - Aalborg 1 (2.05) - G.G (1.70)Aarhus - Aalborg 1 (2.05) - G.G (1.70)
predlog ....
brat ne se znae tuka nisto, ja bi igral Vardar da ide ponatamu 10 koefУште сеа да ви кажам:
Бате Борисов - ВАРДАР 0-2
Со оглед на тоа дека има 1.10 за 1 би требало да е над 2 коеф. за 0-2.
Бате на последните десетина утакмици нема дадено повеќе од 2 гола, а на последните 3 утакмици што се одиграни у јули еднаш 0-0 (13.07.2012), 1-1 и 1-3 изгубено од Динамо Минск. Плус фактот дека најдобриот напаѓач, инаку бразилец и уште двајца играчи нема да настапат заради тоа што Белорусија се пласираше на Олимпијада се видно ослабени, и плус имаат повредено неколку играчи. Вардар сигурно нема да оди на гол повеќе од противникот туку ќе оди на тоа да прими што помалку и во Скопје со поршка на навивачите да поминеме понатаму. Мој тип е дека ќе биде 0-0, најмногу 1-0 и затоа планирам да ја изиграм и 0-1 на помал влог.
Повеќе од 90% сум сигурен дека типот 0-2 гола ќе искочи. Поздрав
2.70 e koef za 0-2Уште сеа да ви кажам:
Бате Борисов - ВАРДАР 0-2
Со оглед на тоа дека има 1.10 за 1 би требало да е над 2 коеф. за 0-2.
Бате на последните десетина утакмици нема дадено повеќе од 2 гола, а на последните 3 утакмици што се одиграни у јули еднаш 0-0 (13.07.2012), 1-1 и 1-3 изгубено од Динамо Минск. Плус фактот дека најдобриот напаѓач, инаку бразилец и уште двајца играчи нема да настапат заради тоа што Белорусија се пласираше на Олимпијада се видно ослабени, и плус имаат повредено неколку играчи. Вардар сигурно нема да оди на гол повеќе од противникот туку ќе оди на тоа да прими што помалку и во Скопје со поршка на навивачите да поминеме понатаму. Мој тип е дека ќе биде 0-0, најмногу 1-0 и затоа планирам да ја изиграм и 0-1 на помал влог.
Повеќе од 90% сум сигурен дека типот 0-2 гола ќе искочи. Поздрав
Во Среда од 18:00 играат.koga e vardar?
Не ми се верува што сум пропуштил 6 коефицент!! Ако има пак вака некое инфо пишувајБаскетот заврши 56-61,чисти парички,до крај вака ќе биде се живо ќе изгубат !