Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не ли им е срам на овие ПСЖ да местат така бе ? Дали не им е срам ....се да им ебам најмило ....говна француски - малце им е еден терорист ....крвта да им ја изнаебам

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
У 7 навечер нервозен, испизден тргнав накај бетсити со другар, ( претходниот ден пишуваше дека ќе работат до 9 у недела :eek: ) ... 2000 во џеб, да ставам сингл на ПСЖ да се вадам колку толку .... И налетувам на затворена врата, а после киксот на Монпеље, кој ме кошташе убави пари, јас бев "сигурен" во победа на ПСЖ.... така да се сметам 2000 добитен од случајов :P ... Инаку на Вил Хил денес им беше најисплатлив ден у историјата на работење....Незнам за др градови ама у Струмица само они работеа.Обезбедија плата на вработените за следните 5-600 години... Спорт лајф нека спијат...

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
У 7 навечер нервозен, испизден тргнав накај бетсити со другар, ( претходниот ден пишуваше дека ќе работат до 9 у недела :eek: ) ... 2000 во џеб, да ставам сингл на ПСЖ да се вадам колку толку .... И налетувам на затворена врата, а после киксот на Монпеље, кој ме кошташе убави пари, јас бев "сигурен" во победа на ПСЖ.... така да се сметам 2000 добитен од случајов :P ... Инаку на Вил Хил денес им беше најисплатлив ден у историјата на работење....Незнам за др градови ама у Струмица само они работеа.Обезбедија плата на вработените за следните 5-600 години... Спорт лајф нека спијат...
Они до 3 работеа, а Моцарт цел ден :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
и копачка работеше до 20 : 00 ги пуштив бразилците паулиста гг 1 пол. 4 од 8 (минус сантос и палмеирас) колку да се игра нешто на 200 денари. а иначе тргнав со намера да уплатам 1000 на псж али се пишманив дека ја спуштија на 1.9 па не ми праеше мерак многу за сингл.

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Да ве прашам.Лејкерс ја уплатив кец сингл и ја сврзав со уште една ама тепаа тек после продолжение.Некој ми кажа дека во Моцарт ја признавале и таквата победа.Не ми се верува мене ама ако не прашам нема да знам нели?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Да ве прашам.Лејкерс ја уплатив кец сингл и ја сврзав со уште една ама тепаа тек после продолжение.Некој ми кажа дека во Моцарт ја признавале и таквата победа.Не ми се верува мене ама ако не прашам нема да знам нели?
не ти е фатена

Член од
14 март 2012
Мислења
57
Поени од реакции
12
На шо дроги си ? каков црн 11 Октомври бе .. камења невидени .. насилници бре со тој тикварот од охрид шо си ојде Ѓорески ... ако ја тепаат на шкендија јас глава ке ја пресечам .
Види вака јас на лесни дроги сум и си ја фатив на 1 лифче 1x, а на друго ме турна само таја 1 во 90та го примија
--- надополнето: 16 април 2012 во 01:02 ---
:mad:

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
еее бе да сибам малерот, еднаш нема да ги изиграм сингапурскиве и ко в тиква си влегоја вртелешки двете:tapp:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
еее бе да сибам малерот, еднаш нема да ги изиграм сингапурскиве и ко в тиква си влегоја вртелешки двете:tapp:
И сингапурските и во саботата двете од Велс:mad:.

Таврија - Черноморец 1

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Денес кладилниците ни се насмееа..сите ја играа пСЖ-2 вклучувајќи ме и мене и ми го кажа филмот французите..и тоа со испаднатите играа како не му е срам што ја наместија 1-1..оксер немаат никакви шанси за опстанок тие 1-1 со ПСЖ вадат кој се бори за титула..абе ајде

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
ах како не разбрав дека работи моцарт!!! :mad: само ај, то е то...
за денес нешто наголемо се најавува карпати 1, ама незнам шо коеф ќе дадат...
а исто и полоноа не е лоша за 1. една од двете ќе ја пробам сингл за 50 евра.
позз

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Псж,Виљареал,Малага ги ставив двојна шанса предосетив дека тие мајмуни ќе посерат Х имаа голем коеф, и заедно ми беа со Манчестер Јун 1, Клуб Б 1х, Ајакс 3+, Менхенгладбах 1х, Билабо1х, Атл Мадрид х2, Копенхаген 2, Лил 1, Монтепље 3+ и сега уште ги чекам Арсенал 1 за добивка околу 1000 ден колку толку да не бидам во минус од вчера поради Баерн и Левекузен. :гомце:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Арсенал 1-1
Гетафе 3+
Ренес-Најс 0-2
Нантс - Римс X2
Луџано - Ст. Гален 2-4
Карсијака 0-2