- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Не ли им е срам на овие ПСЖ да местат така бе ? Дали не им е срам ....се да им ебам најмило ....говна француски - малце им е еден терорист ....крвта да им ја изнаебам
Они до 3 работеа, а Моцарт цел денУ 7 навечер нервозен, испизден тргнав накај бетсити со другар, ( претходниот ден пишуваше дека ќе работат до 9 у недела ) ... 2000 во џеб, да ставам сингл на ПСЖ да се вадам колку толку .... И налетувам на затворена врата, а после киксот на Монпеље, кој ме кошташе убави пари, јас бев "сигурен" во победа на ПСЖ.... така да се сметам 2000 добитен од случајов ... Инаку на Вил Хил денес им беше најисплатлив ден у историјата на работење....Незнам за др градови ама у Струмица само они работеа.Обезбедија плата на вработените за следните 5-600 години... Спорт лајф нека спијат...
Среќа што ич не ми текна на Моцарт... само тие шо се на центар ги зедов у предвид...значи и Моцарт се омрсил денес покрај Вил Хил .. машалааОни до 3 работеа, а Моцарт цел ден
не ти е фатенаДа ве прашам.Лејкерс ја уплатив кец сингл и ја сврзав со уште една ама тепаа тек после продолжение.Некој ми кажа дека во Моцарт ја признавале и таквата победа.Не ми се верува мене ама ако не прашам нема да знам нели?
Види вака јас на лесни дроги сум и си ја фатив на 1 лифче 1x, а на друго ме турна само таја 1 во 90та го примијаНа шо дроги си ? каков црн 11 Октомври бе .. камења невидени .. насилници бре со тој тикварот од охрид шо си ојде Ѓорески ... ако ја тепаат на шкендија јас глава ке ја пресечам .
И сингапурските и во саботата двете од Велс.еее бе да сибам малерот, еднаш нема да ги изиграм сингапурскиве и ко в тиква си влегоја вртелешки двете