Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Ливорно-Падова ГГ а може и ГГ3+
Стандард-Андерлехт 2
Монако-Нант 1

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
kako treba da pisam na tiket za makedonija da ja igram hendikep t.e so +1,5g ili toa vazi samo za ungarija???????

sakam cista 2ka da ja igram ama dobro e i vaka da ne spukame nereseno

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
че ти кажам срциња јас убо тебе... :D
од памет ме извадоа. ова втор пат ми се случува за две недели и пак умо не ми иди!!!:P
прво сиена ко победи само 1 разлика во 2 натпревар со олимпијакос, сега овие... :)
легнаа чисти 1500 ден и само македонија да изгуби од германија уште 1500 ден ќе имам!
Глеј денеска пак пиши против нас :pos:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.535
Прв тип ми се Шпанците...на хендикеп 1 +3.5...
Играат со Србите...
Србите со старски ракомет,со одење стигнаа до финале,е сеа нема домашен терен,судии...
Сега сеигра во Шпанија,а со таква игра нема шо да бараат.....
Преку 90% сум сигурен дека ќе ги ишлака салам Шпанија....
Македонија-Унгарија...
Не би ја типувал Македонија на хендикеп зошто е дадена +1.5 за Унгарија,ризична граница..
Иако мислам дека нема да изгубиме,напротив имаме шанси да добиеме....
Ако е во некоја кладилница дадена со +2.5 ја пукам.....
Ако не,одам на _53.5 гола...
Очекувам тврд меч,само тука ни е шансата,да добиеме во меч со малку голови...
А и реално гледано не треба да има многу голови,двете репрезентации знаат дека ова е можеби клучниот меч....ќе нема лесни голови.....
Полска-Алжир +52.5 гола....
Ниска граница дале,Алжир не е наивна репрезентација,но сепак далеку е од нивото на Полска...
Очекувам овде Пољаците да се доближат до 30 гола....
Треба да оди над 52 гола лесно....
Ако ја има негде понуда на голови на тим,треба да се разгледа на Исланд,Шведска,па и Хрватска ...
Ако дадат околу 32,33 треба да одат плус....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
А баш сакав да те побарам да ги истипуваш ракометиве ;) И мое мислење е дека мал хендикеп дале за нас. Им текна изгледа како се гореа кладилниците додека беше ЕП али за чиста 2-ка вреди да се одигра пошто е 2.60. Знаат и нашите дека можеби ова е клучниот натпревар, ќе имаат животна мотивација, Унгарците досега биле шо се вика стопати на олимпијада и за нив ова е само обичен турнир, додека за нас е :vozbud:А не сме од вчера да потпадниме така лесно под притисок така да јас би ја играл чиста 2-ка :) Можда во комбинација со Шпанија шо викаш 1 со хендикеп и Полска овер на голој.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
Odeense -1
makedonija -2
i reading so leeds - X

А

Анноун

Гостин
браво Томасино . Ќе ги врзам Македонија -53.5 и Шпанија со хендикеп над 3.5 гола.

Тенис за доцните вечерни часови
Звонарева - Сафарова (+3.5) 2 @1.90
Само во вил хил е 3.5 гема хендикепот (y)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.535
Добро е да се врзи Македонија со други типови за викенд.....
Јас ќе ја пробам и на хендикеп за нас на едно ливче и на голови.....со поголема уплата.....
Шпанија треба да е СИГУРИЦА на денот,ако не на хендикеп изиграјте ја на конечен....
Треба да ги демолираат Србите.....
Овие две ми се некако најсигурни....
Пољаците можат да се врзат во систем..со помала уплата...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Hungary - Macedonia 2
Копачка 2.40 !!!
Сумата треба да се одреди !!
ИДЕМЕ ЈАКО!!!!!!!!

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Reading - Leeds

Очекувам малце голови на овој меч. Двете екипи си имат проблеми со повредени и суспендирани играчи , па така Рединг ќе бидат без Каракан , Кебе , Таб кои се повредија на псоледниот меч со Вест Хем.
Лидс исто така ќе има проблеми со дефанзивата , О'Ди и Конели се суспендирани , Клејтон исто така суспендиран , а Вајт е повреден.
Лидс на последните 3 гостувања е без пораз и притоа нема примено гол , на последните 10 средби во Чемпиошип лигата е 7/10 натпревари со 0-2 гола.
Рединг е поофанзивна екипа и е 4/10 натпревари со 0-2 гола , меѓутоа во меѓусебните дуели со Лидс , од 7 одиграни натпревари , на 6 било 0-2 гола вклучувајќи го и првиот овогодишен дуел ( 0:1 победа на Рединг ). Одам според статистиката , меѓусебните дуели и формата на гостински терен на Лидс во последните неколку средби ми укажува дека нема да има многу голови.

Тип : 0-2 @ 1.90 влог : 3/10

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Локомотив Загреб јас ќе ја играм 1 на едно ливче,пошо нивните играчи се поодморени,додека Цибалија во вторникот играа полуфинале од Купот против Осијек и изгубија 3-0...што знам,Локомотив доста е добар дома.

Вест Хем денеска 2
Ридинг 1-гг
Бастиа-1
Даг и Ред-1

Kajgana Shop

На врв Bottom