Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Локарно - Вохлен 1 2.50

10/10

- Натпревар од 2 швајцарска лига . Тука од 16 екипи паѓаат дури 6 , значи Локарно е во границата и би требало денеска пред преполниот ЛИДО СТАДИО , да го победи Вохлен , кој се наоѓа веднаш зад нив . Со оваа победа , ќе го елиминира Локарно еден конкурент за борба за опстанок. Се враќа Хасел во тимот , заедно со бомберот Армандо Садику 14 гола до сега , ќе го формираат нападот .

Исто така , управата на Локарно ги напраи билетите од 10 франки , на 5 . Значи се оди на овој натпревар како ФИНАЛЕ се гледаа и би требало да земаат позитивен резултат . Во прошлата недела ги победија незгодниот тим на Биел Биене со 2-0 на Локарно .

Владан Милошевич и Дрилон Пачаризи ..

ЛОКАРНО , ГОЛЕМА ПОБЕДА 2-0 ;)

Ако до крајот металист-Спортинг нема голови и Хановер даде 2 гола или тие 1 и Атлетико еден Добитен али како одминува времето се потешко (n)
Ајде Хановер-Атлетико Мадрид САМО УШТЕ ЕДЕН ГООООЛ :cuc:
--- надополнето: 5 април 2012 во 22:50 ---
Ајде Хановер-Атлетико Мадрид САМО УШТЕ ЕДЕН ГООООЛ :cuc:
ТОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО 1:2 Само уште Металист да заврши 1:1 добитен :vozbud:

ОО матер да ти ебам атлетико сега најдовте маму ли ви ебам ..

Valensija odi ponataka ili 3+
Ѕвезда 1
поке информации во потпис до после ке имат уште нешто ;)

images

Значи
Атлетик Билбао-Шалке - ГГ и 3+
Хановер-Атлетико Мадрид - ГГ и 3+
Металист-Спортинг Лисабон - 0-2
Валенсија-1
Фурт-1
Ст.Гален-1
добро е ова ? дајте некои други предлози

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
не го уплатив тикетов лелееееееееееееееее !!!! eeee по кој пат ми се случува ова !!! :mad: :mad: :mad:

Локарно - Вохлен 1 2.40​
Бартоли - Херцог 1 1,55​
Њу Јорк Метс - Атланта 1 1.85​
Усти над Лабем - Хомутов 1 1.95​
Еисбарен - Страубинг 1 1.60​
Валенсиа - Алкмаар 1 1.55​
ХанЗа - Фортуна Д. ГГ 1.70​
50 ден , квота. 51.02

ете , само БАРТОЛИ КУРВАТА , ДА ГО ЕБАМ :mad:

Ах бре да ти ебам тие Еспо блус ... 1-3 заврши а јас 4.5 + ццц не знам што да кажам :facepalm:
И јас брат и јас исто...гледав другите хокеи доста имаше шо влегоа овер 4.5 ама само Еспоо ах... сите други фудбали ги погодив и кошарката ПАО си влезе лагано овер 153.5 и ќе ја чекам само oд Копа Либертадорес една Х2.....:mad:

Ќе има шпанско финале во ЛЕ :D

Јас уште Германија ја чекам 2 и Лисички 1 па да си земам утре 6550 денари.
Уплатив со 20 денари :)

Макаби срциња најубај..со хендикеп ги имав да не изгубат повеќе од 8 а на полувреме 9 беше:eek:..

че ти кажам срциња јас убо тебе... :D
од памет ме извадоа. ова втор пат ми се случува за две недели и пак умо не ми иди!!!:P
прво сиена ко победи само 1 разлика во 2 натпревар со олимпијакос, сега овие... :)
легнаа чисти 1500 ден и само македонија да изгуби од германија уште 1500 ден ќе имам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom