- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
ни мене, ама ај... сакав само оде да споделам! јас не ги уплатив најискрено!mene
mene ne mi se veruva zarem ima tolku budali so klava tolku pari na 2,7 koef ?
ни мене, ама ај... сакав само оде да споделам! јас не ги уплатив најискрено!mene
mene ne mi se veruva zarem ima tolku budali so klava tolku pari na 2,7 koef ?
Kaj zakluci ti deka igraat 3 za 3 koga lani igrale 3 za 3 a prethodnata godina igrale 4 za 1 ili ti donesuvas zaklucoci samo spored lanskata sezona?mnogu "dobri" zaklucoci nosishttp://www.betexplorer.com/soccer/italy/italian-serie-a-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6811976
оти мисли дека играат 3 за 3 според резултатите од минаттите години .
Само што проблемот е што последното коло Удинезе изгуби од Јувентус , а Лече победи дома против Интер , и не знам колку ќе ја пуштат Удинезе вечер , гледајќи дека се борат за самиот врв .
па богами носам , гледаш дека победи лече . се избања ти без купатило само . друго ништо не се случи . удинезе најдобар домашен тим се , од лече ќе губи бодовиKaj zakluci ti deka igraat 3 za 3 koga lani igrale 3 za 3 a prethodnata godina igrale 4 za 1 ili ti donesuvas zaklucoci samo spored lanskata sezona?mnogu "dobri" zaklucoci nosis
kazi pogodi ti nesto,a ne komentari na site da im kazuvas,jas dovolno imam pogodeno,kaj si da komentiras koga ke bide pogoden tipot ili togas si molcis kako picicaпа богами носам , гледаш дека победи лече . се избања ти без купатило само . друго ништо не се случи . удинезе најдобар домашен тим се , од лече ќе губи бодови
муабети до бескрај не се дозволени на темава. така да не ми реплицирај веќе . ти досега прашање е дали имаш 50 посто реализација , знам и вчера се избламира со една x2 , а 2-0 беше накај 20 минута. постовите ти се никакви . само ќе ставиш некој тип , без никакво образложение . моите постови се образложени , не се правам мистичен експерт ко тебе , со фејсбук страна и сопствен блог , небаре бабата ванѓа ја имаме на линија..kazi pogodi ti nesto,a ne komentari na site da im kazuvas,jas dovolno imam pogodeno,kaj si da komentiras koga ke bide pogoden tipot ili togas si molcis kako picica
Vcera ne ostaviv nikakov tip,ocigledno vo golema zabluda si,zalosnoмуабети до бескрај не се дозволени на темава. така да не ми реплицирај веќе . ти досега прашање е дали имаш 50 посто реализација , знам и вчера се избламира со една x2 , а 2-0 беше накај 20 минута. постовите ти се никакви . само ќе ставиш некој тип , без никакво образложение . моите постови се образложени , не се правам мистичен експерт ко тебе , со фејсбук страна и сопствен блог , небаре бабата ванѓа ја имаме на линија..
Se smeta za fatena so koef 1,00 ako ne se odigra do krajot na tekovnoto koloa шо ако утакмицата е одложена се смета за фатена или како ????
Топката е во голот .Ја денес со уплата 100 ден....добивка 190 .....оти Аталанта ја одложија а ми беше пишана X-X.
Во 2 дена,имам едно по друго добивки,а што е најбитно секогаш ми се појавува одложена утакмица...и заради нив неможам да си ја комплетирам добивката.
Немате појма колку сум се смеел на клипов од вчерашнава уакмица Livorno-Varese ....кој ќе ја види топката,од мене има пиво :
Со бела топка на снежна бура....ама буквално бура.
Не е таа 1-1 завршена?abe sao kaetano ako e mestena rokajte ja GG3+ cista para