Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
5 февруари 2011
Мислења
167
Поени од реакции
94
http://www.betexplorer.com/soccer/italy/italian-serie-a-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6811976

оти мисли дека играат 3 за 3 според резултатите од минаттите години .
Само што проблемот е што последното коло Удинезе изгуби од Јувентус , а Лече победи дома против Интер , и не знам колку ќе ја пуштат Удинезе вечер , гледајќи дека се борат за самиот врв .
Kaj zakluci ti deka igraat 3 za 3 koga lani igrale 3 za 3 a prethodnata godina igrale 4 za 1 ili ti donesuvas zaklucoci samo spored lanskata sezona?mnogu "dobri" zaklucoci nosis

А

Анноун

Гостин
Kaj zakluci ti deka igraat 3 za 3 koga lani igrale 3 za 3 a prethodnata godina igrale 4 za 1 ili ti donesuvas zaklucoci samo spored lanskata sezona?mnogu "dobri" zaklucoci nosis
па богами носам , гледаш дека победи лече . се избања ти без купатило само . друго ништо не се случи . удинезе најдобар домашен тим се , од лече ќе губи бодови :pos:

Член од
5 февруари 2011
Мислења
167
Поени од реакции
94
па богами носам , гледаш дека победи лече . се избања ти без купатило само . друго ништо не се случи . удинезе најдобар домашен тим се , од лече ќе губи бодови :pos:
kazi pogodi ti nesto,a ne komentari na site da im kazuvas,jas dovolno imam pogodeno,kaj si da komentiras koga ke bide pogoden tipot ili togas si molcis kako picica

А

Анноун

Гостин
kazi pogodi ti nesto,a ne komentari na site da im kazuvas,jas dovolno imam pogodeno,kaj si da komentiras koga ke bide pogoden tipot ili togas si molcis kako picica
муабети до бескрај не се дозволени на темава. така да не ми реплицирај веќе . ти досега прашање е дали имаш 50 посто реализација , знам и вчера се избламира со една x2 , а 2-0 беше накај 20 минута. постовите ти се никакви . само ќе ставиш некој тип , без никакво образложение . моите постови се образложени , не се правам мистичен експерт ко тебе , со фејсбук страна и сопствен блог , небаре бабата ванѓа ја имаме на линија..

Член од
5 февруари 2011
Мислења
167
Поени од реакции
94
V
муабети до бескрај не се дозволени на темава. така да не ми реплицирај веќе . ти досега прашање е дали имаш 50 посто реализација , знам и вчера се избламира со една x2 , а 2-0 беше накај 20 минута. постовите ти се никакви . само ќе ставиш некој тип , без никакво образложение . моите постови се образложени , не се правам мистичен експерт ко тебе , со фејсбук страна и сопствен блог , небаре бабата ванѓа ја имаме на линија..
Vcera ne ostaviv nikakov tip,ocigledno vo golema zabluda si,zalosno

Член од
1 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
a шо ако утакмицата е одложена се смета за фатена или како ????o_O

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Ја денес со уплата 100 ден....добивка 190 :pos:.....оти Аталанта ја одложија а ми беше пишана X-X.:coffee:

Во 2 дена,имам едно по друго добивки,а што е најбитно секогаш ми се појавува одложена утакмица...и заради нив неможам да си ја комплетирам добивката.

Немате појма колку сум се смеел на клипов од вчерашнава уакмица Livorno-Varese:pos: ....кој ќе ја види топката,од мене има пиво :

Со бела топка на снежна бура....ама буквално бура.:icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ја денес со уплата 100 ден....добивка 190 :pos:.....оти Аталанта ја одложија а ми беше пишана X-X.:coffee:

Во 2 дена,имам едно по друго добивки,а што е најбитно секогаш ми се појавува одложена утакмица...и заради нив неможам да си ја комплетирам добивката.

Немате појма колку сум се смеел на клипов од вчерашнава уакмица Livorno-Varese:pos: ....кој ќе ја види топката,од мене има пиво :

Со бела топка на снежна бура....ама буквално бура.:icon_lol:
Топката е во голот ;).

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Samsunspor - Fenerbahče 1-2
Bešiktaš - Mersin Idman Jurdu 2-1
PSV Ajndhoven - NEC Nijmegen 2-1
Sao Paulo - Guarani 2-1