Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Ќе почекаш да заврши колото (до четврток) и петок одиш да си исплатиш.Инаку коефициентот се пресметува без Јуве.

^6.37 х уплатата...и ќе видиш колку ќе можеш да земеш...иначе разбрав дека утре ќе се игра Јуве...и јас ја имам на тикет :/
Фала на одговориве...и значи излегува дека дефинитивно треба да си седам мирен до петок....утре пари да земам нема шанси ?!

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Фала на одговориве...и значи излегува дека дефинитивно треба да си седам мирен до петок....утре пари да земам нема шанси ?!
Не:(

Не верувам дека постои кладилница што врши исплата пред крај на колото или 48 часа после планираното одигрување.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
за сите заинтересирани кои сакаат да ни се приклучат во групата на ФБ нека ме контактираат во порака

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Како беше онаа страната нешто како бет експлорер беше,ама на таа страна што ја барам има се и свашта за тие што играат меѓу себе,листа на повредени играчи,претходни дуели,моменталната форма,најдобар стрелец...

П.С за денеска,ова ќе го играм во златна копачка на добивка плус за 50 денари.

Галата-1
Арброат-1
Интер-1
Наполи-1
Удинезе-1
Арсенал-2
Сандерленд-1
Барса-2
Палмериас-1
Стронгст-1
Блуминг-1
Зеледон-1
Бешикташ-1
Сао Паоло-1

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Unics - Milano - h1 (-6,5) @ 1.90

Uniks перфектно стартуваше во групата, со 2 победи против Фенербахче и Панатинаикос, додека Милано загуби и од Фенербахче и од Панатинаикос. Уникс игра доста солидно во последно време, играат добра одбрана, Домеркант се распука, претходните 2 натпревари постигна 16, 21 поен. Кај Милано веќе подолго време и повреден најдобриот поинтер Хаирстон, кој нема ни денес да игра. Очекувам победа на Уникс, која се надевам ќе биде барем со 7 коша разлика.

Olympiakos - Efes Pilsen - 1 @ 1.45

Олимпијакос веќе загуби 2 утакмици од ЦСКА и од Галата на продолженија. Денес оваа им е must win утакмица. Ефес победи против Галата, загуби убедливо од ЦСКА. Ги гледав 2те утакмици на Олимпијакос, против ЦСКА добро се држеа цело време, ама 4/4 се виде кој е кој. Против Галата среќно стигнаа до продолженија, и загубија. Спанулис добро одигра против турците, 24 поени .. но не беше следен од своите соиграчи. Денес очекувам победа ништо друго.

А

Анноун

Гостин
Гана - Гвинеја 1x 1.24
Мали - Боцвана 1 1.35
Фулам - Вба 1x 1.22
Болтон - Арсенал 2 1.8
= 4 коеф.

-Гана треба да не изгуби за да биде прва во групата и да не игра со домаќинот Габон во 1/4 финале.
-Мали треба да победи за да оди во елиминациската фаза . Боцвана се ужас.
-Вба премногу победуваше во гости годинава . Доста им беше.
-Арсенал 3 порази по ред . Болтон е без Кејхил во одбрана , кој отиде во Челзи . од 2007ма наваму Арсенал има само еден пораз од Болтон , другите се само победи на Арсенал .

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
За денес..
Олимпијакос-Ефес Пилсен.. -155 коша..
Во втората фаза некако нишанските справи на играчите им се раштеловани....
Вреди да се проба,не ми се верува да испукаат многу кошеви,пред се зошто мечот е од голема важност за двете екипи,посебно за јужните соседи........
Не ми се верува да има лесни поени......
За утре....
Барселона-Жалгирис....--70.5 прво полувреме.
Ги следам каталонците долго време...
Па дали 4.5 пати на последните 15-20 меча ја префрлиле границата од 140...
Играат страшна одбрана,ретко кога противниците префрелуваат 60 даени коша....
Оваа ја играм и на вкупно кошеви -144.....
Посебно неефикасни се првите полувремиња на утакмиците кај шо игра Барса,,,,,
Цска-Галатасарај -153.5....
Иста приказна како и Барса....
Не ми се верува Галата да изненади и даде многу поени,досега беа очајни во гости кога се работи за поените...
Овие три утакмици ми се фаворити за на поени.....

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Udinese - Lecce tip x2 koef 2,60 ( so golemi sansi i za cista 2-ka)
што така ??

ти ги имам видено претходните типови и гледам доста погагаш,али до сега неам изиграно ниту еден твој пар,сигурно е ова да го одиграм.

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
Jas ke go igram,pa spored mene sigurno e
од 10 утакмици одиграни дома удинезе има само една нерешено против јувентус а сите други му се победа со гол разлика од 20-4 така да ако имаш некое инфо сподели....причина за победа на лече....?????

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Сингал
bragatino x-1 5.80 коеф ,
Сингал
mons 1-1 3,90 коеф.

Нека си испроба некој ако сака за 100-че , не препроачуем појќе зашо дојава е ,а може и да не влезат ...

А

Анноун

Гостин
од 10 утакмици одиграни дома удинезе има само една нерешено против јувентус а сите други му се победа со гол разлика од 20-4 така да ако имаш некое инфо сподели....причина за победа на лече....?????
http://www.betexplorer.com/soccer/italy/italian-serie-a-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6811976

оти мисли дека играат 3 за 3 според резултатите од минаттите години .
Само што проблемот е што последното коло Удинезе изгуби од Јувентус , а Лече победи дома против Интер , и не знам колку ќе ја пуштат Удинезе вечер , гледајќи дека се борат за самиот врв .

Kajgana Shop

На врв Bottom